Bio planet je sinonim za ORGANSKI - ZDRAVO - POVOLJNO. Mi smo organski lanac trgovina i želimo vas podržati u zdravom, organskom stilu života. Vjerujemo da je tlo temelj svega. Kada dobro tretiramo tlo, na njemu rastu ukusni i zdravi proizvodi s puno hranjivih tvari i bogatim ukusom. Upravo ovakvi proizvodi se mogu naći u našim trgovinama, bez umjetnog mirisa, boje i okusa ili konzervansa. Hrana kakva bi trebala biti.

Želimo da svi uživaju u zdravom, organskom načinu života. Stoga nudimo kvalitetne proizvode po povoljnoj cijeni. Svi proizvodi u našim trgovinama koji nose oznaku zelene zastavice su 100% organski.


Zašto proizvodi u rinfuzi?

ZERO WASTE- zvuči poznato?
Naš asortiman proizvoda u rinfuzi je izuzetne i dokazane kvalitete, svaki proizvod nosi oznaku "zelene zastavice" tj. posjeduje eko certifikat.
- kupite točno koliko želite i koliko vam treba
- ne zagađujete okoliš plastičnim pakiranjima
- uštedite novac - proizvodi u rinfuzi su znatno jeftiniji jer nemaju ambalažu i skupi marketing

Što sve možete kupiti kod nas?

S velikom pažnjom gradimo svoju ponudu proizvoda kako bi svojim kupcima osigurali veliki izbor proizvoda za cijelu obitelj najbolje eko kvalitete. Imamo široki izbor vrhunskih, organskih proizvoda renomiranih europskih i domaćih proizvođača eko proizvoda. Na našim policama se može naći vrhunska hrana – mlijeko i mliječni proizvodi, svježe pripremljeni pekarski proizvodi, začini&čajevi, pekmezi, sokovi, keksi, svježe voće&povrće, bomboni, čokolade, grickalice, žitarice, tjestenina, umaci, ulja, kozmetika, proizvodi za djecu, dodaci prehrani, ekološka sredstva za održavanje kućanstva i drugo.

Dio naše ponude možete provjeriti i na našoj web stranici. Naši najveći partneri su tvrtke koje imaju bogatu tradiciju, znanje i iskustvo, a čiji proizvodi garantiraju najvišu kvalitetu uzgoja, prerade i pakiranja plodova prirode. Trenutno Bio planet nudi preko 4 500 proizvoda čija kvaliteta je garantirana eko certifikatom.

Što je to organska hrana?

Organski proizvodi se uzgajaju na ekološki prihvatljiv način. Zabranjeni su toksični pesticidi i druge poljoprivredne kemikalije. Fokus je također na obnovljive resurse, očuvanje tla i vode kako bi se poboljšala kvaliteta okoliša. Etiketa "organski" označava proizvode proizvedene pod striktnim pravilima, uobičajena oznaka za organske (također poznate pod nazivom bio, eko) proizvode je zelena zastavica koja je simbol poštivanja visokih standarda uzgoja i cjelokupnog životnog puta proizvoda od polja do police u trgovini.

Kontaktirajte nas

    Prijava

    Izgubili ste lozinku?

    Otvoriti račun?