Bezglutenske penne s kvinojom Granoro – 400g
€3.18
Sastojci: kukuruzno brašno, rižino brašno, brašno od kvinoje (3%), emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 1500 kJ / 354 kcal
Masti: 1,5 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 0,5 g
Ugljikohidrati: 76,5 g
…od kojih šećeri: 2,5 g
Bjelančevine: 7,5 g
Sol: 0 g
Zemlja porijekla: Italija.
Proizvođač: Pastificio Attilio Mastromauro – Granoro Srl, SP231, km. 35/100, 70033 Corato BA, Italy.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, Hrvatska.
Napomena: Može sadržavati tragove soje.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.
Opis
Za sve obožavatelje paste i one koji žele zdravu i ukusnu zamjenu za klasične pšenične tjestenine, tu su Granoro penne s kvinojom! Ovaj jedinstveni proizvod spaja tri vrste brašna: kukuruzno, rižino i nutritivno bogato brašno od kvinoje.
Upravo kvinoja, kao glavni sastojak, doprinosi povećanom unosu vlakana, minerala i proteina, čime nadoknađuje ono što riža i kukuruz prirodno nemaju. Obiluje vitaminima B i A, mineralnim solima, a pritom sadrži i nizak udio natrija.
Zahvaljujući svojoj poroznoj strukturi, ova tjestenina savršeno upija umake, dok njezina postojanost nakon kuhanja osigurava vrhunsko gastronomsko iskustvo. Granoro penne odličan su izbor za one koji teže uravnoteženoj prehrani, kao i za osobe osjetljive na gluten.
Jednostavne su za pripremu, kuhaju se samo 9 minuta, a zahvaljujući svom šupljem, kratkom i kompaktom obliku, možete ih poslužiti kako god želite, bilo kao glavno jelo ili prilog. Izbor je na vama! Pakirane su u praktičnu ambalažu od 400 grama i dolaze izravno iz Italije, zemlje poznate po najboljim tjesteninama.
Kada se spoje izvrsna kvaliteta i pomno odabrani sastojci, dobiva se proizvod koji vas neće razočarati! Isprobajte prave talijanske Granoro bezglutenske penne s brašnom od kvinoje, koje će, vjerujemo, već nakon prvog obroka postati vaš favorit!
Značajke
Brend | Granoro |
---|---|
Značajke | Bez glutena |
Zagrijte 1 litru vode na svakih 100 g tjestenine. Dodati malo soli po ukusu. Kad voda prokuha dodajte penne i povremeno promiješajte. Kuhajte tjesteninu 9 minuta kako biste postigli savršenu al dente teksturu. Nakon kuhanja tjesteninu ocijedite i isperite toplom vodom kako biste uklonili višak škroba. Poslužite tjesteninu s umakom po izboru ili je koristite u svojim omiljenim receptima.
Sastojci: kukuruzno brašno, rižino brašno, brašno od kvinoje (3%), emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 1500 kJ / 354 kcal
Masti: 1,5 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 0,5 g
Ugljikohidrati: 76,5 g
…od kojih šećeri: 2,5 g
Bjelančevine: 7,5 g
Sol: 0 g
Zemlja porijekla: Italija.
Proizvođač: Pastificio Attilio Mastromauro - Granoro Srl, SP231, km. 35/100, 70033 Corato BA, Italy.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, Hrvatska.
Napomena: Može sadržavati tragove soje.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.