BEZGLUTENSKI KEKSI OD DATULJA PUNJENI VIŠNJAMA, BEZ DODANOG ŠEĆERA 180 G GRANA

Značajke

Bez glutena

Brend

Grana

SKU: 11024

3.40

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 11

Bezglutenski medeni keksi od datulja punjeni višnjama su nutritivno bogato rješenje za međuobrok!

Potpuno jedinstvena linija keksa bez dodanog šećera i glutena. Napravljen je od prirodnih sirovina a svi šećeri u biskvitu potječu od voća u njemu s malo meda. Biskvitni medeni keks bogat je prirodnim vlaknima što je osobito korisno za osobe koje su na dijetama ili sličnim tretmanima. Konzumacijom manjih količina keksa brzo se stvara osjećaj sitosti.

Probajte keks ako osjećate manjak energije u toku dana bez bojazni da ćete imati potencijalne probavne poteškoće koje su posljedica brze hrane. Zbog visokog sadržaja neprobavljivih vlakana usporava porast razine glukoze u krvi i umanjuje glad.

Glavni sastojci: heljdino, rižino i kukuruzno brašno, mljevene datulje, voćni nadjev od višnje, chia sjemenke, začini (cimet, klinčić, đumbir), med, kokosovo ulje.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 11024 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99€
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Garantirano 100% organski i provjereni proizvodi

Značajke

Značajke

Bez glutena

Brend

Grana

Bezglutenski medeni keksi od datulja punjeni višnjama su nutritivno bogato rješenje za međuobrok! Potpuno jedinstvena linija keksa bez dodanog šećera i glutena. Napravljen je od prirodnih sirovina a svi šećeri u biskvitu potječu od voća u njemu s malo meda. Biskvitni medeni keks bogat je prirodnim vlaknima što je osobito korisno za osobe koje su na dijetama ili sličnim tretmanima. Konzumacijom manjih količina keksa brzo se stvara osjećaj sitosti. Probajte keks ako osjećate manjak energije u toku dana bez bojazni da ćete imati potencijalne probavne poteškoće koje su posljedica brze hrane. Zbog visokog sadržaja neprobavljivih vlakana usporava porast razine glukoze u krvi i umanjuje glad. Glavni sastojci: heljdino, rižino i kukuruzno brašno, mljevene datulje, voćni nadjev od višnje, chia sjemenke, začini (cimet, klinčić, đumbir), med, kokosovo ulje.