Casarecce s kvinojom bez glutena Granoro – 400g
€3.18
Sastojci: kukuruzno brašno, rižino brašno, brašno od kvinoje (3%), emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 1500 kJ / 354 kcal
Masti: 1,5 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 0,5 g
Ugljikohidrati: 76,5 g
…od kojih šećeri: 2,5 g
Bjelančevine: 7,5 g
Sol: 0 g
Zemlja porijekla: Italija.
Proizvođač: Pastificio Attilio Mastromauro – Granoro Srl, SP231, km. 35/100, 70033 Corato BA, Italy.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, Hrvatska.
Napomena: Može sadržavati tragove soje.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.
Opis
Iskoristite priliku da isprobate novu, visokokvalitetnu bezglutensku tjesteninu. U svom sastavu sadrži kukuruz, obogaćen komponentom rižinog brašna i biljnom notom kvinoje. Budući da riži i kukuruzu nedostaju vlakna, mineralne soli i proteini, u smjesu je uključeno i brašno kvinoje kako bi se izbalansirali ovi važni nutrijenti.
Ova tjestenina stekla je popularnost zahvaljujući iznimnoj sličnosti s klasičnom tjesteninom od durum pšenice te fantastičnom okusu. Njezina hrapava površina omogućuje savršeno prianjanje umaka uz svaki zalogaj. Naziva se Casarecce, što na talijanskom znači “domaći”. Riječ je o kratkim, uvijenim komadima tjestenine koji podsjećaju na smotuljak.
Odlično se kombinira sa sirevima, mesnim specijalitetima, plodovima mora i pestom. Koristite ovu tjesteninu za klasična jela poput bolognese umaka ili je jednostavno kombinirajte sa svježim povrćem i maslinovim uljem za lagani obrok.
Casarecce bez glutena su prilagođeni različitim prehrambenim potrebama i savršen su izbor za sve ljubitelje paste. Razveselite svoje nepce ovom ukusnom i autentičnom talijanskom tjesteninom marke Granoro!
Značajke
Brend | Granoro |
---|---|
Značajke | Bez glutena |
U lonac kipuće, posoljene vode (1 l vode na 100 g tjestenine) dodajte Casarecce s kvinojom bez glutena. Kuhajte 7 minuta, povremeno miješajući. Ocijedite tjesteninu i poslužite s omiljenim umakom ili dodacima. Za najbolje rezultate ocijedite tjesteninu odmah nakon kuhanja i poslužite dok je topla. Probajte različite kombinacije i stvorite svoje omiljeno jelo!
Sastojci: kukuruzno brašno, rižino brašno, brašno od kvinoje (3%), emulgatori: mono i digliceridi masnih kiselina.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 1500 kJ / 354 kcal
Masti: 1,5 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 0,5 g
Ugljikohidrati: 76,5 g
…od kojih šećeri: 2,5 g
Bjelančevine: 7,5 g
Sol: 0 g
Zemlja porijekla: Italija.
Proizvođač: Pastificio Attilio Mastromauro - Granoro Srl, SP231, km. 35/100, 70033 Corato BA, Italy.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, Hrvatska.
Napomena: Može sadržavati tragove soje.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.