Centela/Gotu Kola (Centella Asiatica) macerat u suncokretu Oshadhi – 100 ml

Kod

6686-100

SKU: 949

11.90

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 4

Ulje centele (gotu kole), odnosno uljni macerat centele izuzetno potiče regeneraciju kože pa se koristi kod zacjeljivanja post-operativnih ožiljaka, strija i sličnih kožnih oštećenja. Također se vrlo često upotrebljava kod kozmetike za zrelu kožu jer ublažava postojeće bore i sprečava nastajanje novih.  Centela djeluje antioksidativno, te povećava sintezu kolagena.

Klinički je ispitivana i kod psorijaze i hipertrofnih ožiljaka.

Najpopularnija upotreba centele je kod celulita – macerati centele su jedni od rijetkih biljnih ulja koja pokazuju samostalno djelovanje protiv njega.

Macerat centele odlično rješenje za tretman celulita kod trudnica i dojilja, koje ne smiju koristiti klasičnu aromaterapeutsku mješavinu eteričnih ulja protiv celulita.

Također je izvrstan venotonik i limfotonik, pa pomaže kod problema proširenih vena, te otečenih i umornih nogu. Gotu kola se za problem proširenih vena uzima i izvana i iznutra – izvana se maže ljekoviti macerat, a iznutra se uzima kao dodatak prehrani (prah ili standardizirani ekstrakt). S obzirom na svoje venotonično djelovanje, pomaže i kod podočnjaka.

Centela potječe s Madagaskara i službeno je priznata ljekovita biljka.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 949 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Značajke

Kod

6686-100

Ulje centele (gotu kole), odnosno uljni macerat centele izuzetno potiče regeneraciju kože pa se koristi kod zacjeljivanja post-operativnih ožiljaka, strija i sličnih kožnih oštećenja. Također se vrlo često upotrebljava kod kozmetike za zrelu kožu jer ublažava postojeće bore i sprečava nastajanje novih.  Centela djeluje antioksidativno, te povećava sintezu kolagena.

Klinički je ispitivana i kod psorijaze i hipertrofnih ožiljaka.

Najpopularnija upotreba centele je kod celulita – macerati centele su jedni od rijetkih biljnih ulja koja pokazuju samostalno djelovanje protiv njega.

Macerat centele odlično rješenje za tretman celulita kod trudnica i dojilja, koje ne smiju koristiti klasičnu aromaterapeutsku mješavinu eteričnih ulja protiv celulita.

Također je izvrstan venotonik i limfotonik, pa pomaže kod problema proširenih vena, te otečenih i umornih nogu. Gotu kola se za problem proširenih vena uzima i izvana i iznutra - izvana se maže ljekoviti macerat, a iznutra se uzima kao dodatak prehrani (prah ili standardizirani ekstrakt). S obzirom na svoje venotonično djelovanje, pomaže i kod podočnjaka.

Centela potječe s Madagaskara i službeno je priznata ljekovita biljka.