Smjesa za crni kruh Bauck Hof – 500 g
€4.24
[tabs title=”” type=””]
[tab title=”Opis”]
Sastojci: integralno brašno od riže* 36%, sjemenke suncokreta*, kukuruzni škrob*, sjemenke lanene mljevene*, lanene sjemenke*, kiselo heljdino tijesto u prahu*, (heljdino brašno*, brašno od quinoe*, starter kulture), morska sol, rižin sirup u prahu*, karamela u prahu*, maltodekstrin*, zgušnjivač: guar guma*. *eko uzgoj. Bez glutena.
CERTIFICIRANI EKOLOŠKI PROIZVOD
Zemlja podrijetla: Njemačka
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007.
Priprema za cca 750 g kruha: pomiješajte sadržaj paketa i jednu vrećicu suhog kvasca. Dodajte 350ml vode (za svježi kvasac: pola kocke kvasca otopite u mlakoj vodi). Smjesu miješajte mikserom 5 minuta. Tijesto stavite u nauljeni kalup te premažite uljem. Pokrijte folijom i ostavite 15 minuta na toplom mjestu. Stavite kruh u zagrijanu pećmicu na 225°C i pecite cca 50 minuta.
[/tab]
[tab title=”Nutritivne Vrijednosti”]
Nutritivna vrijednost na 100 g/ml:
Energija | 431kcal/1802kJ |
Masti | 19,4g |
Od kojih zasićene | 2,3g |
Ugljikohidrati | 47,0g |
Od toga šećeri | 3,1g |
Bjelančevine | 13,0g |
Soli | 1,9g |
[/tab]
[/tabs]
Značajke
Kod | 613416 |
---|---|
Značajke | Bio certificirano, Bez glutena |
[tabs title="" type=""]
[tab title="Opis"]
Sastojci: integralno brašno od riže* 36%, sjemenke suncokreta*, kukuruzni škrob*, sjemenke lanene mljevene*, lanene sjemenke*, kiselo heljdino tijesto u prahu*, (heljdino brašno*, brašno od quinoe*, starter kulture), morska sol, rižin sirup u prahu*, karamela u prahu*, maltodekstrin*, zgušnjivač: guar guma*. *eko uzgoj. Bez glutena.
CERTIFICIRANI EKOLOŠKI PROIZVOD
Zemlja podrijetla: Njemačka
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu. DE-ÖKO-007.
Priprema za cca 750 g kruha: pomiješajte sadržaj paketa i jednu vrećicu suhog kvasca. Dodajte 350ml vode (za svježi kvasac: pola kocke kvasca otopite u mlakoj vodi). Smjesu miješajte mikserom 5 minuta. Tijesto stavite u nauljeni kalup te premažite uljem. Pokrijte folijom i ostavite 15 minuta na toplom mjestu. Stavite kruh u zagrijanu pećmicu na 225°C i pecite cca 50 minuta.
[/tab]
[tab title="Nutritivne Vrijednosti"]
Nutritivna vrijednost na 100 g/ml:
Energija | 431kcal/1802kJ |
Masti | 19,4g |
Od kojih zasićene | 2,3g |
Ugljikohidrati | 47,0g |
Od toga šećeri | 3,1g |
Bjelančevine | 13,0g |
Soli | 1,9g |
[/tab]
[/tabs]