Ekstra djevičansko maslinovo ulje – organsko Orgula 500 ml

Kod

0717001

Značajke

Bio certificirano, Hrvatski proizvod

SKU: 6259

10.50

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 2
Available: 27

Ekstra djevičansko maslinovo ulje dobija se prešanjem zdravog ploda masline, a kiselost (slobodne masne kiseline) mu ne prelazi 0,8 posto. Uz zadovoljenje kemijskih parametara, ulje mora još proći organoleptičku provjeru i ne smije imati niti jedan miris koji nije svojstven ulju.  Najzdravije od svih vrsta maslinovog ulja je ekstra djevičansko ulje zbog jednostavnog prešanja i filtriranja masnih kiselina prilikom proizvodnje.

Deklaracija proizvoda nalazi se na slici

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 6259 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Opis

Opis proizvoda: Ekstra djevičansko maslinovo ulje marke ORGULA prirodnog je porijekla i dobiveno je prešanjem zdravih plodova masline. Ovo visokokvalitetno ulje ima vrlo nisku kiselost od maksimalno 0,8 posto, što ga čini vrlo zdravim izborom za kuhanje i pripremu raznih jela. Popularno je jer se smatra najzdravijim tipom maslinovog ulja zahvaljujući postupku jednostavnog prešanja i filtriranja masnih kiselina. Kako koristiti: – Idealno je za pripremu salata, marinada i umaka, dodavanje u tijesta za tijesto ili kruh te kao osnovno ulje za prženje i kuhanje na visokim temperaturama. – Može se koristiti za dodavanje okusa raznim jelima ili kao preljev za tostirani kruh. – Također je odličan sastojak za domaće pripravke kozmetičkih proizvoda poput sapuna ili losiona. Uživajte u kvaliteti i bogatom okusu ekstra djevičanskog maslinovog ulja marke ORGULA, koje će obogatiti vaša jela i zadovoljiti vaše nepce!

Značajke

Kod

0717001

Značajke

Bio certificirano, Hrvatski proizvod

Ekstra djevičansko maslinovo ulje dobija se prešanjem zdravog ploda masline, a kiselost (slobodne masne kiseline) mu ne prelazi 0,8 posto. Uz zadovoljenje kemijskih parametara, ulje mora još proći organoleptičku provjeru i ne smije imati niti jedan miris koji nije svojstven ulju.  Najzdravije od svih vrsta maslinovog ulja je ekstra djevičansko ulje zbog jednostavnog prešanja i filtriranja masnih kiselina prilikom proizvodnje.

Deklaracija proizvoda nalazi se na slici