Eterično ulje lavanda prava Oshadhi – 10 ml

Kod

1905-10

SKU: 908

13.90

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 1
Available: 5

Za lavandu se može reći da je najpoznatije ulje u aromaterapiji, tako da čak i laici su zasigurno čuli za to ulje. Nemojte podcjenjivati lavandu – ona nije samo sredstvo za tjeranje moljca 🙂

Osim poznatog umirujućeg djelovanje, lavanda također i umiruje bolne grčeve, pa se može koristiti kod bolnih menstruacija ili neugodnih probavnih problema.

Eterično ulje prave ili ljekovite lavande je nezamjenjivi dio svake “kućne ljekarne” – par kapi na opekotinu ili porezotinu će umanjiti bol i pomoći bržem zarastanju tkiva. Zanimljivo je da lavanda ne peče kada se kapne na ranu, pa je takva upotreba pogodna i za djecu (naravno, uz oprez, pogotovo ako se radi o manjoj djeci).

Lavanda ubrzava zacjeljivanje kože, pa je dobrodošao dodatak u pripravcima za njegu kože, naročito kod oštećene ili osjetljive kože. Vrlo često se koristi kod kozmetike za njegu kože nakon sunčanja, kako bi se koža oporavila od eventualnih oštećenja uzrokovanih UV zrakama.

Oprez: mješavine s uljem lavande se uvijek nanose nakon sunčanja, a ne prije.

Najpoznatije djelovanje ulja lavande je ono za opuštanje i smirenje. U tu svrhu možete je koristiti na mnogo načina:
– nekoliko kapi na zapešće ili solarni pleksus pruža trenutačno olakšanje kod stresa i napetosti;
– u ulju za masažu ili za svakodnevnu njegu tijela;
– u kupkama;
– u parfemima koji imaju terapeutsko djelovanje;
– u difuzeru…

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 908 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Značajke

Kod

1905-10

Za lavandu se može reći da je najpoznatije ulje u aromaterapiji, tako da čak i laici su zasigurno čuli za to ulje. Nemojte podcjenjivati lavandu - ona nije samo sredstvo za tjeranje moljca :-)

Osim poznatog umirujućeg djelovanje, lavanda također i umiruje bolne grčeve, pa se može koristiti kod bolnih menstruacija ili neugodnih probavnih problema.

Eterično ulje prave ili ljekovite lavande je nezamjenjivi dio svake "kućne ljekarne" - par kapi na opekotinu ili porezotinu će umanjiti bol i pomoći bržem zarastanju tkiva. Zanimljivo je da lavanda ne peče kada se kapne na ranu, pa je takva upotreba pogodna i za djecu (naravno, uz oprez, pogotovo ako se radi o manjoj djeci).

Lavanda ubrzava zacjeljivanje kože, pa je dobrodošao dodatak u pripravcima za njegu kože, naročito kod oštećene ili osjetljive kože. Vrlo često se koristi kod kozmetike za njegu kože nakon sunčanja, kako bi se koža oporavila od eventualnih oštećenja uzrokovanih UV zrakama.

Oprez: mješavine s uljem lavande se uvijek nanose nakon sunčanja, a ne prije.

Najpoznatije djelovanje ulja lavande je ono za opuštanje i smirenje. U tu svrhu možete je koristiti na mnogo načina:
- nekoliko kapi na zapešće ili solarni pleksus pruža trenutačno olakšanje kod stresa i napetosti;
- u ulju za masažu ili za svakodnevnu njegu tijela;
- u kupkama;
- u parfemima koji imaju terapeutsko djelovanje;
- u difuzeru...