KAKAO MASA SOUL FOOD 200 g BIO

SKU: 10126

5.60

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 3

Kakao masa dobivena prešanjem kakao zrna ima delikatan miris i okus gorke sirove čokolade. Najčešće se koristi kao sastojak u receptima za izradu čokolada, pralina, sladoleda, kolača i ostalih slastica. Kakao se sastoji od mnogo nutrijenata, uključujući kalij, kalcij i željezo. Čokolada s velikim udjelom kakao mase sadrži tryptophan koji stvara serotonin ili takozvani ”hormon sreće”. Osim što je primamljivog ukusa i mirisa, čokolada nas smiruje i veseli te nije čudo da je postala jednom od najomiljenijih slastica. Kakao masu rastopite te dodajte sladilo, začine, voće ili orašaste plodove po želji, izlijte u kalup, ohladite i uživajte u čokoladi domaće izrade. Kakao masu također možete dodavati smoothijima kao i ostalim slasticama.

EKOLOŠKI PROIZVOD

Neto: 200g

Sastojci: 100 % sirova kakao masa*. *ekološki uzgoj

 

Prosječne hranjive vrijednosti  na 100 g
Energetska vrijednost 2583 kJ/625 kcal
Masti 53 g
– od kojih zasićene masne kiseline 33 g
Ugljikohidrati 16 g
– od kojih šećeri 0,4 g
Bjelančevine 14 g
Vlakna 13 g
Sol 0 g

 

Zemlja porijekla: Peru

Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr

Držati na suhom i hladnom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu   

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 10126 Kategorija:
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99€
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Garantirano 100% organski i provjereni proizvodi

Kakao masa dobivena prešanjem kakao zrna ima delikatan miris i okus gorke sirove čokolade. Najčešće se koristi kao sastojak u receptima za izradu čokolada, pralina, sladoleda, kolača i ostalih slastica. Kakao se sastoji od mnogo nutrijenata, uključujući kalij, kalcij i željezo. Čokolada s velikim udjelom kakao mase sadrži tryptophan koji stvara serotonin ili takozvani ”hormon sreće”. Osim što je primamljivog ukusa i mirisa, čokolada nas smiruje i veseli te nije čudo da je postala jednom od najomiljenijih slastica. Kakao masu rastopite te dodajte sladilo, začine, voće ili orašaste plodove po želji, izlijte u kalup, ohladite i uživajte u čokoladi domaće izrade. Kakao masu također možete dodavati smoothijima kao i ostalim slasticama.

EKOLOŠKI PROIZVOD

Neto: 200g

Sastojci: 100 % sirova kakao masa*. *ekološki uzgoj

 

Prosječne hranjive vrijednosti  na 100 g
Energetska vrijednost 2583 kJ/625 kcal
Masti 53 g
– od kojih zasićene masne kiseline 33 g
Ugljikohidrati 16 g
– od kojih šećeri 0,4 g
Bjelančevine 14 g
Vlakna 13 g
Sol 0 g

 

Zemlja porijekla: Peru

Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr

Držati na suhom i hladnom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na proizvodu