Karite (shea) maslac kozmetički bez mirisa – 250 g

SKU: 9189

8.90

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 1
Available: 6

Karite shea maslac kozmetički (INCI: Butyrospermum parki butter) je afrički maslac pogodan za sve tipove kože. Pored visokog sadržaja minerala i proteina, ovaj maslac odličan je izvor antioksidansa, vitamina E i A, koji pomažu usporiti vidljive znakove starenja, hitrataciju suhe i ispucale kože te kože sklone strijama.

Usprkos gustoj konzistenciji karite maslac ne zatvara pore te ga koža lako upija. Zahvaljujući činjenici da je hipoalergen (ne izaziva alergije) karite maslac se preporučuje za njegu osjetljive kože. Kako sirovi karite (shea) maslac po prirodi ima relativno jak miris koji neki ljudi ne vole, u ovoj varijanti je posebnim postupkom iz sirovine izorilan miris kako bi dobili maslac fine teksture za svakodnevnu njegu kože cijelog tijela. Ovaj karite (shea) maslac idealna je njega kože nakon sunčanja. Kako se shea maslac fino upija, koža nakon njega ostaje njegovana, meka na dodir i prekrasnog satenastog sjaja. Miris ovog karite (shea) maslaca je vrlo suptilan i lagane arome koja podsjeća na kakao.

Shea maslac će na sobnoj temperaturi ostati u krutom stanju a pod prstima možete osjetiti sitna zrnca. No vrlo brzo u dodiru s kožom, nakon što željenu količinu lagano protrljate među dlanovima, shea maslac će se rastopiti u fino ulje na kojem će vam koža biti zahvalna.

Sastojci: 100% karate maslac*, *iz ekološkog uzgoja

Primjena: Karite shea maslac kozmetički koristi se kod izrade krema, losiona, šampona pakunga i maski za kožu kosu. Također se čisti maslac može u tankom sloju nanijeti na željene dijelove kože i dobro utrljati.

Ne sadrži proteine životinjskog porijekla. Nije testirano na životinjama.

Čuvanje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu van dosega sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja maslac treba iskoristiti unutar 3 mjeseca.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 9189 Kategorija:
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Karite shea maslac kozmetički (INCI: Butyrospermum parki butter) je afrički maslac pogodan za sve tipove kože. Pored visokog sadržaja minerala i proteina, ovaj maslac odličan je izvor antioksidansa, vitamina E i A, koji pomažu usporiti vidljive znakove starenja, hitrataciju suhe i ispucale kože te kože sklone strijama.

Usprkos gustoj konzistenciji karite maslac ne zatvara pore te ga koža lako upija. Zahvaljujući činjenici da je hipoalergen (ne izaziva alergije) karite maslac se preporučuje za njegu osjetljive kože. Kako sirovi karite (shea) maslac po prirodi ima relativno jak miris koji neki ljudi ne vole, u ovoj varijanti je posebnim postupkom iz sirovine izorilan miris kako bi dobili maslac fine teksture za svakodnevnu njegu kože cijelog tijela. Ovaj karite (shea) maslac idealna je njega kože nakon sunčanja. Kako se shea maslac fino upija, koža nakon njega ostaje njegovana, meka na dodir i prekrasnog satenastog sjaja. Miris ovog karite (shea) maslaca je vrlo suptilan i lagane arome koja podsjeća na kakao.

Shea maslac će na sobnoj temperaturi ostati u krutom stanju a pod prstima možete osjetiti sitna zrnca. No vrlo brzo u dodiru s kožom, nakon što željenu količinu lagano protrljate među dlanovima, shea maslac će se rastopiti u fino ulje na kojem će vam koža biti zahvalna.

Sastojci: 100% karate maslac*, *iz ekološkog uzgoja

Primjena: Karite shea maslac kozmetički koristi se kod izrade krema, losiona, šampona pakunga i maski za kožu kosu. Također se čisti maslac može u tankom sloju nanijeti na željene dijelove kože i dobro utrljati.

Ne sadrži proteine životinjskog porijekla. Nije testirano na životinjama.

Čuvanje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu van dosega sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja maslac treba iskoristiti unutar 3 mjeseca.