Keksi s komadićima čokolade Gullon – 125 g
€1.62
Keksi proizvedeni od bezglutenskih sirovina. Pogodno za celijakičare, bez glutena, bez orašastih plodova, bez jaja.
Pri izradi ne koriste se sastojci niti aditivi dobivenih genetskom modifikacijom organizama (GMO).
Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od sunčeve svjetlosti. Prekomjerena konzumacija može imati laksativni učinak.
Zemlja porijekla: Španjolska
SASTOJCI: čokolada bez šećera 25% (kakao krema, sladilo: maltitol, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), zaslađivač: maltitol, kukuruzni škrob, biljno ulje (suncokretovo visoko oleinsko ulje) 15%, kukuruzno brašno, rižino brašno, sojino brašno, biljna vlakna , krumpirov škrob, sredstva za podizanje: natrij i amonij bikarbonati, sol, arome, emulgator: sojin lecitin
Alergeni: Može sadržavati tragove mlijeka i orašastih plodova.
NUTRIJENTI | 100 g |
Energetska vrijednost | 1850 kJ 444 kcal |
Masti od toga zasićene masne kiseline |
22 g 6 g |
Ugljiikohidrati od toga šećeri |
63 g 0,7 g |
Vlakna | 4,5 g |
Bjelančevine | 5,5 g |
Sol | 0,58 g |
Tablica prikazuje prosječne nutritivne vrijednosti. Izvor: proizvođačka deklaracija.
Opis
Keksi s komadićima čokolade bez šećera i bez glutena su popularni proizvod među osobama koje su intolerantne na gluten ili imaju celijakiju. Ovi keksi su napravljeni od bezglutenskih sirovina te ne sadrže orašaste plodove, jaja niti GMO sastojke. Keksi se čuvaju na suhom i hladnom mjestu, zaštićeni od sunčeve svjetlosti, a prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak. Mogu se konzumirati sami kao ukusan i bezglutenski snack ili se koristiti u pripremi raznih deserata, torti ili slastica. Sastojci ovih keksa uključuju čokoladu bez šećera, kukuruzni škrob, biljno ulje, rižino brašno, sojino brašno, te razna druga biljna vlakna i sredstva za podizanje. Mogu sadržavati tragove mlijeka i orašastih plodova. Prosječne nutritivne vrijednosti prikazane su u priloženoj tablici. Uživajte u ovim ukusnim keksima bez glutena i šećera poreklom iz Španjolske – savršen izbor za sve koji žele uživati u slatkom zalogaju bez glutena!Keksi proizvedeni od bezglutenskih sirovina. Pogodno za celijakičare, bez glutena, bez orašastih plodova, bez jaja.
Pri izradi ne koriste se sastojci niti aditivi dobivenih genetskom modifikacijom organizama (GMO).
Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od sunčeve svjetlosti. Prekomjerena konzumacija može imati laksativni učinak.
Zemlja porijekla: Španjolska
SASTOJCI: čokolada bez šećera 25% (kakao krema, sladilo: maltitol, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), zaslađivač: maltitol, kukuruzni škrob, biljno ulje (suncokretovo visoko oleinsko ulje) 15%, kukuruzno brašno, rižino brašno, sojino brašno, biljna vlakna , krumpirov škrob, sredstva za podizanje: natrij i amonij bikarbonati, sol, arome, emulgator: sojin lecitin
Alergeni: Može sadržavati tragove mlijeka i orašastih plodova.
NUTRIJENTI | 100 g |
Energetska vrijednost | 1850 kJ 444 kcal |
Masti od toga zasićene masne kiseline |
22 g 6 g |
Ugljiikohidrati od toga šećeri |
63 g 0,7 g |
Vlakna | 4,5 g |
Bjelančevine | 5,5 g |
Sol | 0,58 g |
Tablica prikazuje prosječne nutritivne vrijednosti. Izvor: proizvođačka deklaracija.