Krušne mrvice bez glutena Kata – 300g
€5.74
Sastojci: kukuruzni škrob, rižino brašno, koncentrat bjelančevina soje, zgušnjivači: ksantan guma, hidroksipropilmetilceluloza; šećer, ulje suncokreta, psyllium, sol, sirup od šećerne repe, ekstrakt kvasca, mliječne kiseline, koncentrat grožđa, mljevene pržene leće, regulator kiselosti (natrijev acetat), enzim, krumpirov škrob, svježi kvasac, prirodno sredstvo za konzerviranje (sorbinska kiselina).
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 1155,6 kJ / 273,3 kcal
Masti: 6,10 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 1,47 g
Ugljikohidrati: 51,38 g
…od kojih šećeri: 2,52 g
Bjelančevine: 3,32 g
Sol: 0,91 g
Zemlja porijekla: Hrvatska.
Proizvođač: KATA GLUTEN FREE d.o.o. Zrinskogorska 5, 10000 Zagreb, Hrvatska.
Napomena: Može sadržavati tragove orašida i sezama.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.
Opis
Fina, ukusna i hrskava jela moći ćete pripremiti samo ako u svojoj kuhinji imate krušne mrvice, jer su one neizostavan dio pohanja. U našoj ponudi izdvojili smo za vas Katine krušne mrvice – zdravu i kvalitetnu alternativu tradicionalnim mrvicama.
Napravljene su od krumpirovog i kukuruznog škroba te obogaćene psyllium biljnim vlaknima, kao i prženom lećom koja im daje finu teksturu. Bez obzira na to hoćete li ih koristiti za pripremu pohanih specijaliteta ili kao dodatak za zgušnjavanje juha, poslužit će vam u svim situacijama i prilikama.
Njihova prednost je što su bez glutena, pa ih i osobe s intolerancijom mogu bez problema uključiti u svoje obroke. Proizvedene su u Hrvatskoj, tako da možete biti sigurni da im je kvaliteta na najvišoj razini.
Uvrstite Katine bezglutenske krušne mrvice na svoju sljedeću listu za kupovinu i uživajte u njihovom jedinstvenom okusu koji će vašim jelima dati poseban štih!
Značajke
Brend | Kata |
---|---|
Značajke | Bez glutena |
Krušne mrvice su izvrsne za pohanje i zgušnjavanje jela. Mogu se koristiti na različite načine. Komade mesa, ribe ili povrća prvo uvaljajte u brašno, zatim u razmućeno jaje, a na kraju u krušne mrvice. Pržite ili pecite dok ne poprime zlatno-smeđu boju i postanu hrskavi.
Dodavanjem krušnih mrvica u juhe, umake ili variva možete ih zgusnuti i poboljšati njihovu teksturu. Prije pečenja pospite ih po složencima, povrću ili tjestenini kako biste dobili hrskavu koricu. Mogu se umiješati u smjesu mljevenog mesa ili povrća kako bi bila čvršća i lakša za oblikovanje.
Sastojci: kukuruzni škrob, rižino brašno, koncentrat bjelančevina soje, zgušnjivači: ksantan guma, hidroksipropilmetilceluloza; šećer, ulje suncokreta, psyllium, sol, sirup od šećerne repe, ekstrakt kvasca, mliječne kiseline, koncentrat grožđa, mljevene pržene leće, regulator kiselosti (natrijev acetat), enzim, krumpirov škrob, svježi kvasac, prirodno sredstvo za konzerviranje (sorbinska kiselina).
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 1155,6 kJ / 273,3 kcal
Masti: 6,10 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 1,47 g
Ugljikohidrati: 51,38 g
…od kojih šećeri: 2,52 g
Bjelančevine: 3,32 g
Sol: 0,91 g
Zemlja porijekla: Hrvatska.
Proizvođač: KATA GLUTEN FREE d.o.o. Zrinskogorska 5, 10000 Zagreb, Hrvatska.
Napomena: Može sadržavati tragove orašida i sezama.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.