Med Manuka MGO 250 Tranzalpine – 250 g
€46.91
Manuka med proizveden je iz cvjetnog nekta biljke Manuke, koja raste samo u planinskim predjelima Novog Zelanda. Maori su već znali za neobična svojstva grmlja i koristili su lišće, koru ili korijenje za liječenje bolesti. Kada su pčele došle na Novi Zeland s britanskim misionarima manuka med se počeo prikupljati od biljke Manuka.
Poput meda od timijana i hesera, Manuka je jedna od posebno moćnih vrsta medova. Jako miriše, a boja mu je nježna karamel smeđa. Manuka je vrlo jakog i začinjenog okusa.
Primjena i prednosti: Manuka možete koristiti kao domaći med, na žlicu, kao namaz ili za zaslađivanje pića. Ali budite oprezni: enzimi koje sadrži osjetljivi su na toplinu. Med ne zagrijavajte iznad 40 ° C. Biljka Manuka može se koristiti i kao eterično ulje. Ulje ima učinak čišćenja. Nekoliko kapi na kamenu mirisa ili u mirisnoj svjetiljci pružaju posebne trenutke popuštanja.
SAVJET: Manuka med najbolje je uzimati na prazan stomak bez ikakvih dodataka ili otopljenog u mlakoj vodi ili mlijeku.
Neto: 250 g
Popis sastojaka: Manuka med, MGO 250
Nutritivna vrijednost na 100 g:
Energetska vrijednost 1350 kJ/322 kcal,
masnoće0,9 g (od čega zasićene 0,9 g);
ugljikohidrati: 77 g (od čega šečeri 74g);
bjelančevine 0,4g;
sol 0,01g.
Zemlja porijekla: Novi Zeland
Držati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do:otisnuto na proizvodu
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihamovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr
Obavijesti me čim stigne!
Manuka med proizveden je iz cvjetnog nekta biljke Manuke, koja raste samo u planinskim predjelima Novog Zelanda. Maori su već znali za neobična svojstva grmlja i koristili su lišće, koru ili korijenje za liječenje bolesti. Kada su pčele došle na Novi Zeland s britanskim misionarima manuka med se počeo prikupljati od biljke Manuka.
Poput meda od timijana i hesera, Manuka je jedna od posebno moćnih vrsta medova. Jako miriše, a boja mu je nježna karamel smeđa. Manuka je vrlo jakog i začinjenog okusa.
Primjena i prednosti: Manuka možete koristiti kao domaći med, na žlicu, kao namaz ili za zaslađivanje pića. Ali budite oprezni: enzimi koje sadrži osjetljivi su na toplinu. Med ne zagrijavajte iznad 40 ° C. Biljka Manuka može se koristiti i kao eterično ulje. Ulje ima učinak čišćenja. Nekoliko kapi na kamenu mirisa ili u mirisnoj svjetiljci pružaju posebne trenutke popuštanja.
SAVJET: Manuka med najbolje je uzimati na prazan stomak bez ikakvih dodataka ili otopljenog u mlakoj vodi ili mlijeku.
Neto: 250 g
Popis sastojaka: Manuka med, MGO 250
Nutritivna vrijednost na 100 g:
Energetska vrijednost 1350 kJ/322 kcal,
masnoće0,9 g (od čega zasićene 0,9 g);
ugljikohidrati: 77 g (od čega šečeri 74g);
bjelančevine 0,4g;
sol 0,01g.
Zemlja porijekla: Novi Zeland
Držati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do:otisnuto na proizvodu
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihamovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr