Miso juha instant smeđa riža x 6 – 10 g

Kod

misobvg

Značajke

Bio certificirano

SKU: 4555

5.86

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 2
Available: 6

Miso je fermentirana pasta od soje (ili soje fermentirane s ječmom ili rižom) i morske soli uz dodatak pokretačkog enzima.  Slanog je okusa te je izvrstan za začinjavanje juha, variva, namirnica s morskim algama i povrćem, za razne preljeve.

Neto: 6 x 10 g

Popis sastojaka: miso s integralnom rižom* (SOJA*, integralna riža*, morska sol, koji ferment), miso s JEČMOM* (SOJA*, JEČAM*, sol, koji ferment), wakame alge, kombu alge. *ekološki uzgoj.

Nutritivna vrijednost na 100 g/ml:

Energetska vrijednost: 1268 kJ / 303 kcal;

Masti: 9.2 g, od kojih zasićene masne kiseline: 1.5 g;

Ugljikohidrati: 33.0 g, od kojih šećeri: 1.4 g;

Bjelančevine: 23.1 g;

Sol: 22.5 g;

Vlakna: 16,75 g;

Kalcij 160 mg (20% *PU);

Željezo 3,15 mg (23% *PU).

*PU – preporučeni dnevni unos

Upute za uporabu:  istresti 1 vrećicu u šalicu ili posudu za juhu i preliti svježe prokuhanom vodom te dobro promiješati. Juha ne smije ponovo zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke i enzime.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.

Zemlja porijekla: Japan

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 4555 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,90 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Značajke

Kod

misobvg

Značajke

Bio certificirano

Miso je fermentirana pasta od soje (ili soje fermentirane s ječmom ili rižom) i morske soli uz dodatak pokretačkog enzima.  Slanog je okusa te je izvrstan za začinjavanje juha, variva, namirnica s morskim algama i povrćem, za razne preljeve.

Neto: 6 x 10 g

Popis sastojaka: miso s integralnom rižom* (SOJA*, integralna riža*, morska sol, koji ferment), miso s JEČMOM* (SOJA*, JEČAM*, sol, koji ferment), wakame alge, kombu alge. *ekološki uzgoj.

Nutritivna vrijednost na 100 g/ml:

Energetska vrijednost: 1268 kJ / 303 kcal;

Masti: 9.2 g, od kojih zasićene masne kiseline: 1.5 g;

Ugljikohidrati: 33.0 g, od kojih šećeri: 1.4 g;

Bjelančevine: 23.1 g;

Sol: 22.5 g;

Vlakna: 16,75 g;

Kalcij 160 mg (20% *PU);

Željezo 3,15 mg (23% *PU).

*PU – preporučeni dnevni unos

Upute za uporabu:  istresti 1 vrećicu u šalicu ili posudu za juhu i preliti svježe prokuhanom vodom te dobro promiješati. Juha ne smije ponovo zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke i enzime.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.

Zemlja porijekla: Japan