Miso juha instant smeđa riža x 6 – 10 g
€5.86
Miso je fermentirana pasta od soje (ili soje fermentirane s ječmom ili rižom) i morske soli uz dodatak pokretačkog enzima. Slanog je okusa te je izvrstan za začinjavanje juha, variva, namirnica s morskim algama i povrćem, za razne preljeve.
Neto: 6 x 10 g
Popis sastojaka: miso s integralnom rižom* (SOJA*, integralna riža*, morska sol, koji ferment), miso s JEČMOM* (SOJA*, JEČAM*, sol, koji ferment), wakame alge, kombu alge. *ekološki uzgoj.
Nutritivna vrijednost na 100 g/ml:
Energetska vrijednost: 1268 kJ / 303 kcal;
Masti: 9.2 g, od kojih zasićene masne kiseline: 1.5 g;
Ugljikohidrati: 33.0 g, od kojih šećeri: 1.4 g;
Bjelančevine: 23.1 g;
Sol: 22.5 g;
Vlakna: 16,75 g;
Kalcij 160 mg (20% *PU);
Željezo 3,15 mg (23% *PU).
*PU – preporučeni dnevni unos
Upute za uporabu: istresti 1 vrećicu u šalicu ili posudu za juhu i preliti svježe prokuhanom vodom te dobro promiješati. Juha ne smije ponovo zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke i enzime.
Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.
Zemlja porijekla: Japan
Značajke
Kod | misobvg |
---|---|
Značajke | Bio certificirano |
Miso je fermentirana pasta od soje (ili soje fermentirane s ječmom ili rižom) i morske soli uz dodatak pokretačkog enzima. Slanog je okusa te je izvrstan za začinjavanje juha, variva, namirnica s morskim algama i povrćem, za razne preljeve.
Neto: 6 x 10 g
Popis sastojaka: miso s integralnom rižom* (SOJA*, integralna riža*, morska sol, koji ferment), miso s JEČMOM* (SOJA*, JEČAM*, sol, koji ferment), wakame alge, kombu alge. *ekološki uzgoj.
Nutritivna vrijednost na 100 g/ml:
Energetska vrijednost: 1268 kJ / 303 kcal;
Masti: 9.2 g, od kojih zasićene masne kiseline: 1.5 g;
Ugljikohidrati: 33.0 g, od kojih šećeri: 1.4 g;
Bjelančevine: 23.1 g;
Sol: 22.5 g;
Vlakna: 16,75 g;
Kalcij 160 mg (20% *PU);
Željezo 3,15 mg (23% *PU).
*PU – preporučeni dnevni unos
Upute za uporabu: istresti 1 vrećicu u šalicu ili posudu za juhu i preliti svježe prokuhanom vodom te dobro promiješati. Juha ne smije ponovo zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke i enzime.
Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži.
Zemlja porijekla: Japan