Miso Sojin Okinawa – 400 g

Značajke

Bio certificirano

SKU: 738

9.48

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 4

Miso od soje je fermentirana pasta od soje s dodatkom morske soli i kulture „koji“ koja se koristi u japanskoj kuhinji. „Koji“ se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. U Japanu se od davnina cijeni kao jedna od najvrijednijih namirnica u preharni. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Slanog je i intenzivnog okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dostatna je za otprilike 3 dcl juhe.

Sastojci: cijela zrna SOJE* 58,41 %,voda 29,92 %, sol 10,78 %, prženo JEČMENO brašno 0,8 %, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae < 0,01 %. *ekološki uzgoj. Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP-BIO-154, ne EU poljoprivreda.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 875 kJ / 208 kcal

Masti 6.6 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.91 g

Ugljikohidrati 11.1 g ..od kojih šećeri 0.6 g

Bjelančevine 22.4 g

Sol 9.48 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 738 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,90 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Značajke

Značajke

Bio certificirano

Miso od soje je fermentirana pasta od soje s dodatkom morske soli i kulture „koji“ koja se koristi u japanskoj kuhinji. „Koji“ se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. U Japanu se od davnina cijeni kao jedna od najvrijednijih namirnica u preharni. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Slanog je i intenzivnog okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dostatna je za otprilike 3 dcl juhe.

Sastojci: cijela zrna SOJE* 58,41 %,voda 29,92 %, sol 10,78 %, prženo JEČMENO brašno 0,8 %, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae < 0,01 %. *ekološki uzgoj. Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP-BIO-154, ne EU poljoprivreda.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 875 kJ / 208 kcal

Masti 6.6 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.91 g

Ugljikohidrati 11.1 g ..od kojih šećeri 0.6 g

Bjelančevine 22.4 g

Sol 9.48 g

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.