Ocat rižin začin Okinawa – 250 ml

Kod

5738

Značajke

Bio certificirano

SKU: 723

4.75

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 3
Available: 3

Rižin začin ili ocat je napravljen od smeđe riže na tradicionalan način višemjesečnim procesom kiseljenja. Zbog pažljivog i dugotrajnog procesa stvara se nezamjenjiv blago kiseli okus. Razina organskih i aminokiselina u rižinu octu daleko je viša nego u drugim vrstama voćnih ili industrijskih octena. Dobar je za salate, preljeve i kiseljenje povrća. Može se dodati u juhe i kod kuhanja morskih algi.

Sastojci: voda , smeđa riža 15%, morska sol, ocat, koji sjemenke < 0,01%. Iz organskog uzgoja.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 0 kJ / 0 Kcal

Masti 0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0 g

Ugljikohidrati 0 g ..od kojih šećeri 0 g

Bjelančevine 0 g

Sol 003 g

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. / Zemlja podrijetla: Japan.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 723 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,90 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Opis

Ocat Rižin Začin – Bio- Okinawa je specijalitet kuhinje proizveden od smeđe riže, koristeći tradicionalni dugomjesečni proces fermentacije. Svojim bogatim i izrazito kiselkastim okusom, ovaj proizvod predstavlja omiljen dodatak brojnim jelima, a svoju popularnost duguje visokoj koncentraciji organskih i aminokiselina. Ocat Rižin Začin se može koristiti na različite načine. Posebno je pogodan za upotrebu u salatama, izradu različitih preljeva te kiseljenje povrća. Također, može se dodati za dodatni okus u juhama, ili prilikom kuhanja morskih algi.

Značajke

Kod

5738

Značajke

Bio certificirano

Rižin začin ili ocat je napravljen od smeđe riže na tradicionalan način višemjesečnim procesom kiseljenja. Zbog pažljivog i dugotrajnog procesa stvara se nezamjenjiv blago kiseli okus. Razina organskih i aminokiselina u rižinu octu daleko je viša nego u drugim vrstama voćnih ili industrijskih octena. Dobar je za salate, preljeve i kiseljenje povrća. Može se dodati u juhe i kod kuhanja morskih algi.

Sastojci: voda , smeđa riža 15%, morska sol, ocat, koji sjemenke < 0,01%. Iz organskog uzgoja.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 0 kJ / 0 Kcal

Masti 0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0 g

Ugljikohidrati 0 g ..od kojih šećeri 0 g

Bjelančevine 0 g

Sol 003 g

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. / Zemlja podrijetla: Japan.