Ocat Umeboshi Začin Okinawa – 250 ml
€3.84
Umeboshi je vrsta voća koja dozrijeva u lipnju, a porijeklom je iz Azije. U orijentalnoj medicini koristi se više od 2000 godina. Ubrane isključivo ručno i fermentirane prirodnim putem. Odlično začinjava salate.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 68 kJ / 16 kcal
Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 3.5 g ..od kojih šećeri 0.0 g
Bjelančevine 0.5 g
Sol 25.5 g
Sastojci: shiso lišće 56%, ocat ume šljiva (bijeli) 22% (ume šljive 80%, morska sol), morska sol 22%.
Zemlja podrijetla: Japan.
Uputa za upotrebu: koristi se kao začin salatama i drugim jelima; blagog je i slano kiselog okusa.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska.
Značajke
Kod | 385888617 |
---|---|
Značajke | Bio certificirano |
Brend |
Umeboshi je vrsta voća koja dozrijeva u lipnju, a porijeklom je iz Azije. U orijentalnoj medicini koristi se više od 2000 godina. Ubrane isključivo ručno i fermentirane prirodnim putem. Odlično začinjava salate.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 68 kJ / 16 kcal
Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 3.5 g ..od kojih šećeri 0.0 g
Bjelančevine 0.5 g
Sol 25.5 g
Sastojci: shiso lišće 56%, ocat ume šljiva (bijeli) 22% (ume šljive 80%, morska sol), morska sol 22%.
Zemlja podrijetla: Japan.
Uputa za upotrebu: koristi se kao začin salatama i drugim jelima; blagog je i slano kiselog okusa.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Stavlja na tržište RH: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska.