Organski maslac od lješnjaka – 250 g

Kod

VITA1

Značajke

Bio certificirano

SKU: 3014

7.50

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 9

Sastav: 100 % organski lješnjak

Ovaj super ukusni maslac je proizveden od čiste jezgre lješnjaka iz organskog uzgoja. Lješnjaci su pažljivo mljeveni u pastu zadržavajući sve dobrobiti lješnjaka, a tekstura omogućuje jednostavnu primjenu u pripremi raznovrsnih jela. Može se jednostavno kombinirati s medom ili kakaom u pripremi različitih slastica. Idealna je namirnica za sve koji su fizički aktivni jer je dobar izvor proteina i bogat kalorijama, a lako primjenjiv u svakodnevnom kuhinji, a ako ga pomješate s kakaom dobiti će te kremu koja jako podsjeća na jedan jako popularni namaz 🙂

Odvajanje ulja na površini je normalna pojava. Prije upotrebe maslac je potrebno dobro promiješati kako bi se postigla kremasta struktura. Najlakše je to napraviti nožem. Čuvati na sobnoj temperaturi.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 3014 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Značajke

Kod

VITA1

Značajke

Bio certificirano

Sastav: 100 % organski lješnjak

Ovaj super ukusni maslac je proizveden od čiste jezgre lješnjaka iz organskog uzgoja. Lješnjaci su pažljivo mljeveni u pastu zadržavajući sve dobrobiti lješnjaka, a tekstura omogućuje jednostavnu primjenu u pripremi raznovrsnih jela. Može se jednostavno kombinirati s medom ili kakaom u pripremi različitih slastica. Idealna je namirnica za sve koji su fizički aktivni jer je dobar izvor proteina i bogat kalorijama, a lako primjenjiv u svakodnevnom kuhinji, a ako ga pomješate s kakaom dobiti će te kremu koja jako podsjeća na jedan jako popularni namaz :)

Odvajanje ulja na površini je normalna pojava. Prije upotrebe maslac je potrebno dobro promiješati kako bi se postigla kremasta struktura. Najlakše je to napraviti nožem. Čuvati na sobnoj temperaturi.