Organski med od lipe Agava Karin Lang – 250 g
€7.78
Sastojci:
- 100% med od lipe iz kontroliranog organskog pčelarstva.
Nutritivne vrijednosti (na 100 g):
- Energetska vrijednost: 1.282 kJ / 302 kcal
- Masti: <0,5 g
- od toga zasićene masne kiseline: <0,1 g
- Ugljikohidrati: 75 g
- od toga šećeri: 75 g
- Bjelančevine: 0,4 g
- Sol: 0,02 g
Ljekovita svojstva:
Med od lipe poznat je po svojim antibakterijskim svojstvima te se tradicionalno koristi za ublažavanje simptoma prehlade i gripe. Pomaže kod problema sa sinusima, potiče znojenje i izbacivanje vode iz tijela, te djeluje umirujuće na organizam.
Upotreba:
Može se koristiti kao zdrava alternativa šećeru u napicima, desertima ili slanim jelima. Također je odličan za pušače jer u kombinaciji s čajem od vrijeska potiče iskašljavanje.
Napomena:
Med se prirodno kristalizira nakon određenog vremena; to je normalna pojava. Za ponovno postizanje tekuće konzistencije, zagrijte med na temperaturu do 40°C. Nije prikladan za bebe mlađe od 12 mjeseci.
Opis
Agava Karin Lang organski med od lipe predstavlja prirodnu slast dobivenu iz nektara cvjetova lipe. Ovaj med karakterizira svijetložuta boja, intenzivan miris i blago gorkast okus, što ga čini jedinstvenim među ostalim vrstama meda.Sastojci:
- 100% med od lipe iz kontroliranog organskog pčelarstva.
Nutritivne vrijednosti (na 100 g):
- Energetska vrijednost: 1.282 kJ / 302 kcal
- Masti: <0,5 g
- od toga zasićene masne kiseline: <0,1 g
- Ugljikohidrati: 75 g
- od toga šećeri: 75 g
- Bjelančevine: 0,4 g
- Sol: 0,02 g
Ljekovita svojstva:
Med od lipe poznat je po svojim antibakterijskim svojstvima te se tradicionalno koristi za ublažavanje simptoma prehlade i gripe. Pomaže kod problema sa sinusima, potiče znojenje i izbacivanje vode iz tijela, te djeluje umirujuće na organizam.
Upotreba:
Može se koristiti kao zdrava alternativa šećeru u napicima, desertima ili slanim jelima. Također je odličan za pušače jer u kombinaciji s čajem od vrijeska potiče iskašljavanje.
Napomena:
Med se prirodno kristalizira nakon određenog vremena; to je normalna pojava. Za ponovno postizanje tekuće konzistencije, zagrijte med na temperaturu do 40°C. Nije prikladan za bebe mlađe od 12 mjeseci.