Pasirana rajčica u tetrapaku Dennree – organska 500g
€1.62
Sastojci: rajčica*, morska sol, zakiseljivač: limunska kiselina.
*iz kontroliranog ekološkog uzgoja.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 100 kJ / 24 kcal
Masti: 0,5 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 0,1 g
Ugljikohidrati: 3,6 g
…od kojih šećeri: 3,1 g
Bjelančevine: 1,2 g
Sol: 0,48 g
Zemlja porijekla: Italija.
Proizvođač: Dennree GmbH Hofer Straße 11 D 95183 Töpen, Njemačka.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, Hrvatska.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i iskoristiti unutar 3 dana.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.
Opis
Dennree pasirana rajčica savršen je temelj za razne umake, variva, juhe ili klasični domaći umak za tjesteninu. Također je idealna za pizzu, lazanje ili bilo koje jelo kojem želite dodati pun, sočan okus prave rajčice!
Riječ je o organskom proizvodu visoke kvalitete, napravljenom bez nepotrebnih dodataka – samo čista, prirodna i zrela talijanska rajčica uzgojena u skladu s ekološkim principima.
Zahvaljujući pažljivoj obradi, sačuvani su njezini vrijedni vitamini i hranjivi sastojci svježih rajčica. To je jedna od nezaobilaznih namirnica koju biste uvijek trebali imati kod kuće, jer vam može poslužiti za mnoge recepte.
Budite i vi među onima koji svojim najdražima pripremaju zdrava, ukusna i kvalitetna jela – nabavite Dennree pasiranu rajčicu i s njom ćete to sigurno postići!
Značajke
Kod | 557291 |
---|---|
Značajke | Bio certificirano, Vegan |
Brend | Dennree |
Ako pripremate umak za tjesteninu, lagano zagrijte pasiranu rajčicu na niskoj temperaturi, dodajte maslinovo ulje, nasjeckani češnjak i začine poput bosiljka, origana, soli i papra. Ostavite da se krčka nekoliko minuta kako bi se okusi sjedinili. Po želji možete dodati povrće ili mljeveno meso za puniji okus. Za bazu pizze, ravnomjerno rasporedite pasiranu rajčicu po tijestu, začinite prema ukusu i dodajte željene nadjeve, zatim pecite u pećnici. Možete je koristiti i kao osnovu za juhu od rajčice ili kao dodatak varivima poput graha, leće ili gulaša.
Sastojci: rajčica*, morska sol, zakiseljivač: limunska kiselina.
*iz kontroliranog ekološkog uzgoja.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 100 kJ / 24 kcal
Masti: 0,5 g
…od kojih zasićene masne kiseline: 0,1 g
Ugljikohidrati: 3,6 g
…od kojih šećeri: 3,1 g
Bjelančevine: 1,2 g
Sol: 0,48 g
Zemlja porijekla: Italija.
Proizvođač: Dennree GmbH Hofer Straße 11 D 95183 Töpen, Njemačka.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, Hrvatska.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i iskoristiti unutar 3 dana.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.