Podloga za pizzu bez glutena Schnitzer – organska 140g
€2.32
Sastojci: voda, kukuruzni škrob* 30%, kukuruzno brašno* 13%, prirodno rižino kiselo tijesto* (rižino brašno*, voda), suncokretovo ulje*, ljuske psiliuma*, proteini graška*, laneno brašno*, dekstroza*, morska sol, krema tartarskog praška za pecivo* (kukuruzni škrob*, sredstvo za zakiseljavanje: kalijev tartarat, sredstva za dizanje: natrijevi karbonati), jabučna vlakna*, zgušnjivač: guar guma*, začini*, ekstrakt limuna*.
*iz kontroliranog organskog uzgoja.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 952 kJ / 226 kcal
Masti: 4,8 g
…od kojih zasićene 0,5 g
Ugljikohidrati: 39 g
…od kojih šećeri: 1,5 g
Vlakna: 6,5 g
Bjelančevine: 3,5 g
Sol: 1,1 g
Zemlja porijekla: Njemačka.
Proizvođač: Schnitzer GmbH & Co.KG Abt. Mühlen & Flocker Marlener Straße 9 77656 Offenburg.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr
Napomena: Može sadržavati tragove sjemenki sezama, soje, lupine i jaja.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Čuvati dalje od topline i na suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 2 dana.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.
Opis
Ako tražite tijesto za pizzu koje objedinjuje zdrave sastojke, kvalitetu i jednostavnost pripreme, Schnitzer organska baza za pizzu pravi je izbor za vas! Ovaj proizvod omogućuje vam uživanje u omiljenom talijanskom jelu i idealan je za one koji izbjegavaju gluten, laktozu, soju ili palmino ulje.
Odlična je opcija za obiteljske večeri, prijateljska okupljanja ili trenutke kada želite samo za sebe pripremiti posebnu domaću pizzu s osobno odabranim sastojcima. Podlogu možete iskoristiti i za pripremu flambée tarte, jela koje se sastoji od tanko razvaljanog krušnog tijesta u obliku pravokutnika ili ovala, prelivenog bijelim sirom ili crème fraîcheom, tanko narezanim lukom i slaninom.
U ovom slučaju, bazu već imate – samo dodajte ostale sastojke i uživajte u ovoj slasnoj njemačkoj deliciji. Proizvod je izrađen od potpuno organskih sastojaka poput kukuruznog škroba, rižinog kiselog tijesta i jabučnih vlakana, a donosi bogat okus i nevjerojatnu hrskavost.
No, to nije sve – dodane psyllium ljuskice i proteini graška čine ga hranjivim i zasitnim, dok odsutnost alergena poput jaja, pšenice i orašastih plodova osigurava da baš svatko može bezbrižno uživati u slasti obroka.
Priprema je brza i jednostavna pa je ovaj dodatak nezaobilazan za svakoga tko želi savršenu pizzu bez puno truda. Jednostavno raspakirajte podlogu, dodajte svoje omiljene sastojke – od rajčica, svježeg povrća, maslina do sira ili veganskih alternativa, i pecite u pećnici na 200 °C. Za samo 15 minuta vaša pizza bit će spremna za serviranje!
Schnitzer kao proizvođač, nije samo sinonim za kvalitetne proizvode, već i za odgovorno poslovanje. S tradicijom dugom od 1960-ih, ova njemačka obiteljska tvrtka certificirana je prema ISF i ZNU standardima održivosti.
Njihova ambalaža izrađena je od reciklabilnih materijala, čime doprinose očuvanju okoliša i smanjenju emisija CO2. Osim toga, aktivno sudjeluju u društvenim projektima poput Team4Winners, koji mladima iz svih društvenih slojeva i migrantskog podrijetla pruža priliku za osobni razvoj kroz sport.
Unesite mirise Italije u svoj dom uz Schnitzer bio podlogu za pizzu! Nadjenite je svježim sastojcima, zapecite u pećnici dok ne postane hrskava i osjetite se kao pravi pizza majstor! Buon appetito!
Značajke
Brend | Schnitzer |
---|---|
Značajke | Bez palminog ulja, Bio certificirano, Bez glutena, Bez laktoze |
Priprema bezglutenske pizze s organskom podlogom Schnitzer jednostavan je i kreativan proces. Prvo zagrijte svoju pećnicu na 200 °C kako bi bila spremna za pečenje. Dok se pećnica zagrijava, otpakirajte podlogu i položite je na lim obložen papirom za pečenje.
Namažite podlogu tankim slojem umaka od rajčice, a zatim dodajte sve što volite - od klasične mozzarelle i svježeg bosiljka do maštovitih kombinacija poput pečenog povrća, veganskog sira ili začinskog bilja. Nakon toga stavite pizzu u zagrijanu pećnicu i pecite otprilike 15 minuta. Kada se kuhinja ispuni primamljivim mirisima, znajte da je vaša bezglutenska pizza spremna. Izvadite je iz pećnice, pustite da se kratko ohladi i uživajte u svakom zalogaju!
Sastojci: voda, kukuruzni škrob* 30%, kukuruzno brašno* 13%, prirodno rižino kiselo tijesto* (rižino brašno*, voda), suncokretovo ulje*, ljuske psiliuma*, proteini graška*, laneno brašno*, dekstroza*, morska sol, krema tartarskog praška za pecivo* (kukuruzni škrob*, sredstvo za zakiseljavanje: kalijev tartarat, sredstva za dizanje: natrijevi karbonati), jabučna vlakna*, zgušnjivač: guar guma*, začini*, ekstrakt limuna*.
*iz kontroliranog organskog uzgoja.
Nutritivna vrijednost (na 100g):
Energetska vrijednost: 952 kJ / 226 kcal
Masti: 4,8 g
…od kojih zasićene 0,5 g
Ugljikohidrati: 39 g
…od kojih šećeri: 1,5 g
Vlakna: 6,5 g
Bjelančevine: 3,5 g
Sol: 1,1 g
Zemlja porijekla: Njemačka.
Proizvođač: Schnitzer GmbH & Co.KG Abt. Mühlen & Flocker Marlener Straße 9 77656 Offenburg.
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr
Napomena: Može sadržavati tragove sjemenki sezama, soje, lupine i jaja.
Najbolje upotrijebiti do: Otisnuto na ambalaži.
Način čuvanja: Čuvati dalje od topline i na suhom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 2 dana.
*Opisi i informacije o proizvodima temelje se na dostupnim podacima u trenutku objave. Proizvođač može promijeniti sastav bez prethodne obavijesti. Preporučujemo da uvijek provjerite oznake i sastojke na stvarnom proizvodu prije upotrebe. Ne preuzimamo odgovornost za eventualne nepreciznosti ili promjene u sastavu od strane proizvođača.