Shea maslac Oshadhi – 250 g

Kod

6672-250

SKU: 934

23.90

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 2

Shea maslac cijenjene podvrste Nilotica.

Shea maslac (mandigo, karite) biljna je mast bogata stearinskom, oleinskom i linolnom kiselinom. Sadrži visoki udio neosapunjivog ostatka (čak do 8%), a čine ga provitamin A, vitamin E, steroli, triterpenski alkoholi i esteri cimetne kiseline (pružaju UVB zaštitu).

Štiti kožu od vanjskih ujecaja i isušivanja, vraća joj vlažnost i mekoću. Pogodan je za njegu svih tipova kože, a posebice suhe i zrele. Njime tretiramo opekotine od sunca, pelenski osip, dermatitise, seboreju,  ožiljke, bore, strije. U kozmetičkoj industriji se najčešće koristi u preparatima za njegu usana i ruku. Pruža SPF 4-8.

Najveću popularnost je stekao kod njege atopične kože, gdje se najčešće miješa sa biljnim uljem noćurka te kombinira sa hidrolatima hamamelisa i rimske ili njemačke kamilice.

U preparatima za sunčanje obogaćujemo ga biljnim uljem buritija, karanje i maline.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 934 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Značajke

Kod

6672-250

Shea maslac cijenjene podvrste Nilotica.

Shea maslac (mandigo, karite) biljna je mast bogata stearinskom, oleinskom i linolnom kiselinom. Sadrži visoki udio neosapunjivog ostatka (čak do 8%), a čine ga provitamin A, vitamin E, steroli, triterpenski alkoholi i esteri cimetne kiseline (pružaju UVB zaštitu).

Štiti kožu od vanjskih ujecaja i isušivanja, vraća joj vlažnost i mekoću. Pogodan je za njegu svih tipova kože, a posebice suhe i zrele. Njime tretiramo opekotine od sunca, pelenski osip, dermatitise, seboreju,  ožiljke, bore, strije. U kozmetičkoj industriji se najčešće koristi u preparatima za njegu usana i ruku. Pruža SPF 4-8.

Najveću popularnost je stekao kod njege atopične kože, gdje se najčešće miješa sa biljnim uljem noćurka te kombinira sa hidrolatima hamamelisa i rimske ili njemačke kamilice.

U preparatima za sunčanje obogaćujemo ga biljnim uljem buritija, karanje i maline.