SHOYU -BIO- OKINAWA 250 ml

Kod

5735

Značajke

Bio certificirano

SKU: 727

5.10

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 2

Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Shoyu Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka. Ta prirodna metoda dopušta fermentaciju tijekom nekoliko dugih mjeseci u prisustvu milijuna mikroorganizama i u prirodnom okolišu. S obzirom da je kod takvog proizvoda fermentacija u potpunosti obavljena, nisu mu potrebni nikakvi umjetni dodaci ili konzervansi. Takvu prirodnu proizvodnju u svijetu je zadržalo još samo nekoliko malih proizvođača. Zbog raznolike upotrebe shoyu su preuzele i mnoge druge kuhinje svijeta. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.

Sastojci: voda, cijela zrna SOJE* 18.8%, PŠENICA* 15.43%, morska sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergilus Oryzae. *ekološki uzgoj. Može sadržavati KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,24% vol alkohola.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 264 kJ / 62 kcal

Masti 0.1 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g

Ugljikohidrati 6.9 g ..od kojih šećeri 0.0 g

Bjelančevine 8.8 g

Sol 12.23 g

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 727 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99€
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Garantirano 100% organski i provjereni proizvodi

Opis

SHOYU -BIO- OKINAWA 250 ml je autentični japanski začin, karakterističnog slanog okusa, kreiran pomno biranom kombinacijom soje i pšenice. Proizvod je popularan zbog njegove autentične pripreme i svestrane upotrebe. Shoyu Okinawa proizvodi se tradicionalno u Japanu, bez ikakvih kemijskih dodataka. Ova prirodna metoda omogućuje fermentaciju začina tijekom nekoliko dugih mjeseci pod utjecajem milijuna mikroorganizama u prirodnom okolišu. Shoyu Okinawa može potpuno zamijeniti sol u svakodnevnom kuhanju, obogaćujući okus svakog jela, od juha, variva, umaka, salata do pirjanog povrća.

Značajke

Kod

5735

Značajke

Bio certificirano

Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Shoyu Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka. Ta prirodna metoda dopušta fermentaciju tijekom nekoliko dugih mjeseci u prisustvu milijuna mikroorganizama i u prirodnom okolišu. S obzirom da je kod takvog proizvoda fermentacija u potpunosti obavljena, nisu mu potrebni nikakvi umjetni dodaci ili konzervansi. Takvu prirodnu proizvodnju u svijetu je zadržalo još samo nekoliko malih proizvođača. Zbog raznolike upotrebe shoyu su preuzele i mnoge druge kuhinje svijeta. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.

Sastojci: voda, cijela zrna SOJE* 18.8%, PŠENICA* 15.43%, morska sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergilus Oryzae. *ekološki uzgoj. Može sadržavati KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,24% vol alkohola.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 264 kJ / 62 kcal

Masti 0.1 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g

Ugljikohidrati 6.9 g ..od kojih šećeri 0.0 g

Bjelančevine 8.8 g

Sol 12.23 g

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.