Shoyu Okinawa – 250 ml
€5.15
Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Shoyu Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka. Ta prirodna metoda dopušta fermentaciju tijekom nekoliko dugih mjeseci u prisustvu milijuna mikroorganizama i u prirodnom okolišu. S obzirom da je kod takvog proizvoda fermentacija u potpunosti obavljena, nisu mu potrebni nikakvi umjetni dodaci ili konzervansi. Takvu prirodnu proizvodnju u svijetu je zadržalo još samo nekoliko malih proizvođača. Zbog raznolike upotrebe shoyu su preuzele i mnoge druge kuhinje svijeta. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.
Sastojci: voda, cijela zrna SOJE* 18.8%, PŠENICA* 15.43%, morska sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergilus Oryzae. *ekološki uzgoj. Može sadržavati KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,24% vol alkohola.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 264 kJ / 62 kcal
Masti 0.1 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 6.9 g ..od kojih šećeri 0.0 g
Bjelančevine 8.8 g
Sol 12.23 g
Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
Obavijesti me čim stigne!
Opis
SHOYU -BIO- OKINAWA 250 ml je autentični japanski začin, karakterističnog slanog okusa, kreiran pomno biranom kombinacijom soje i pšenice. Proizvod je popularan zbog njegove autentične pripreme i svestrane upotrebe. Shoyu Okinawa proizvodi se tradicionalno u Japanu, bez ikakvih kemijskih dodataka. Ova prirodna metoda omogućuje fermentaciju začina tijekom nekoliko dugih mjeseci pod utjecajem milijuna mikroorganizama u prirodnom okolišu. Shoyu Okinawa može potpuno zamijeniti sol u svakodnevnom kuhanju, obogaćujući okus svakog jela, od juha, variva, umaka, salata do pirjanog povrća.Značajke
Kod | 5735 |
---|---|
Značajke | Bio certificirano |
Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Shoyu Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka. Ta prirodna metoda dopušta fermentaciju tijekom nekoliko dugih mjeseci u prisustvu milijuna mikroorganizama i u prirodnom okolišu. S obzirom da je kod takvog proizvoda fermentacija u potpunosti obavljena, nisu mu potrebni nikakvi umjetni dodaci ili konzervansi. Takvu prirodnu proizvodnju u svijetu je zadržalo još samo nekoliko malih proizvođača. Zbog raznolike upotrebe shoyu su preuzele i mnoge druge kuhinje svijeta. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.
Sastojci: voda, cijela zrna SOJE* 18.8%, PŠENICA* 15.43%, morska sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergilus Oryzae. *ekološki uzgoj. Može sadržavati KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,24% vol alkohola.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 264 kJ / 62 kcal
Masti 0.1 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 6.9 g ..od kojih šećeri 0.0 g
Bjelančevine 8.8 g
Sol 12.23 g
Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.