Shoyu Okinawa – 250 ml

Kod

5735

Značajke

Bio certificirano

SKU: 727

5.15

U cijenu je uključen PDV

Nedostupno
Sold: 2
Available: 0

Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Shoyu Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka. Ta prirodna metoda dopušta fermentaciju tijekom nekoliko dugih mjeseci u prisustvu milijuna mikroorganizama i u prirodnom okolišu. S obzirom da je kod takvog proizvoda fermentacija u potpunosti obavljena, nisu mu potrebni nikakvi umjetni dodaci ili konzervansi. Takvu prirodnu proizvodnju u svijetu je zadržalo još samo nekoliko malih proizvođača. Zbog raznolike upotrebe shoyu su preuzele i mnoge druge kuhinje svijeta. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.

Sastojci: voda, cijela zrna SOJE* 18.8%, PŠENICA* 15.43%, morska sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergilus Oryzae. *ekološki uzgoj. Može sadržavati KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,24% vol alkohola.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 264 kJ / 62 kcal

Masti 0.1 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g

Ugljikohidrati 6.9 g ..od kojih šećeri 0.0 g

Bjelančevine 8.8 g

Sol 12.23 g

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Nedostupno

Obavijesti me čim stigne!

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 727 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,90 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Opis

SHOYU -BIO- OKINAWA 250 ml je autentični japanski začin, karakterističnog slanog okusa, kreiran pomno biranom kombinacijom soje i pšenice. Proizvod je popularan zbog njegove autentične pripreme i svestrane upotrebe. Shoyu Okinawa proizvodi se tradicionalno u Japanu, bez ikakvih kemijskih dodataka. Ova prirodna metoda omogućuje fermentaciju začina tijekom nekoliko dugih mjeseci pod utjecajem milijuna mikroorganizama u prirodnom okolišu. Shoyu Okinawa može potpuno zamijeniti sol u svakodnevnom kuhanju, obogaćujući okus svakog jela, od juha, variva, umaka, salata do pirjanog povrća.

Značajke

Kod

5735

Značajke

Bio certificirano

Shoyu je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Shoyu Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka. Ta prirodna metoda dopušta fermentaciju tijekom nekoliko dugih mjeseci u prisustvu milijuna mikroorganizama i u prirodnom okolišu. S obzirom da je kod takvog proizvoda fermentacija u potpunosti obavljena, nisu mu potrebni nikakvi umjetni dodaci ili konzervansi. Takvu prirodnu proizvodnju u svijetu je zadržalo još samo nekoliko malih proizvođača. Zbog raznolike upotrebe shoyu su preuzele i mnoge druge kuhinje svijeta. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.

Sastojci: voda, cijela zrna SOJE* 18.8%, PŠENICA* 15.43%, morska sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergilus Oryzae. *ekološki uzgoj. Može sadržavati KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,24% vol alkohola.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 264 kJ / 62 kcal

Masti 0.1 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g

Ugljikohidrati 6.9 g ..od kojih šećeri 0.0 g

Bjelančevine 8.8 g

Sol 12.23 g

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.