SOJINO BRAŠNO 1 kg PRIMAVITA

Značajke

Vegan

Brend

Primavita

SKU: 10757

4.30

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 4
  • Tostirano i obezmašćeno
  • Soja nije genetski modificirana
  • Sojino brašno ima lagano slatkast okus i fine je teksture
  • Izrazito je bogat izvor kvalitetnih biljnih bjelančevina
  • Bogat izvor kalija, magnezija, bakra, cinka, željeza i fosfora
  • Najčešće se koristi kao dodatak drugim brašnima u pripremi tijesta dajući im bolji okus i povećavajući im hranjivu vrijednost
  • Dovoljno je samo 5% sojinog brašna da se ukupna količina bjelančevina u pšeničnom kruhu poveća za oko 2,5 %. Ova količina sojinog brašna se i preporuča u pripremi pšeničnog integralnog kruha. Tako se ne smanjuju poželjne osobine tijesta – volumen štruce, tekstura i boja sredine, dok se istovremeno obogaćuje kruh, produžava mu se svježina i povećava mekost (zbog sposobnosti zadržavanja vlage), te konačno kora ljepše posmeđi.
  • Osim u proizvodnji kruha i peciva, sojino brašno se koristi i kao dodatak raznim proizvodima prehrambene industrije; slasticama, tjesteninama, paštetama, mesnim konzervama i kobasicama, juhama, umacima. Ono se koristi i kao osnovna sirovina u proizvodnji teksturiranih sojinih bjelančevina ili sojinog mesa.
Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 10757 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99€
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Garantirano 100% organski i provjereni proizvodi

Značajke

Značajke

Vegan

Brend

Primavita

  • Tostirano i obezmašćeno
  • Soja nije genetski modificirana
  • Sojino brašno ima lagano slatkast okus i fine je teksture
  • Izrazito je bogat izvor kvalitetnih biljnih bjelančevina
  • Bogat izvor kalija, magnezija, bakra, cinka, željeza i fosfora
  • Najčešće se koristi kao dodatak drugim brašnima u pripremi tijesta dajući im bolji okus i povećavajući im hranjivu vrijednost
  • Dovoljno je samo 5% sojinog brašna da se ukupna količina bjelančevina u pšeničnom kruhu poveća za oko 2,5 %. Ova količina sojinog brašna se i preporuča u pripremi pšeničnog integralnog kruha. Tako se ne smanjuju poželjne osobine tijesta - volumen štruce, tekstura i boja sredine, dok se istovremeno obogaćuje kruh, produžava mu se svježina i povećava mekost (zbog sposobnosti zadržavanja vlage), te konačno kora ljepše posmeđi.
  • Osim u proizvodnji kruha i peciva, sojino brašno se koristi i kao dodatak raznim proizvodima prehrambene industrije; slasticama, tjesteninama, paštetama, mesnim konzervama i kobasicama, juhama, umacima. Ono se koristi i kao osnovna sirovina u proizvodnji teksturiranih sojinih bjelančevina ili sojinog mesa.