Tamari Okinawa – 250 ml
€6.57
Tamari je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Tamari Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao “nus-proizvod” pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i stoga se može upotrijebiti kao zamjena za sol u pripremanju raznih jela od žitarica i povrća. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 354 kJ/ 83 kcal
Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 7.2 g ..od kojih šećeri 0.5 g
Bjelančevine 14.0 g
Sol 13.14 g
Sastojci: cijela zrna SOJE* 45,06%, voda, morska sol, destilirani Sochu* (voda, riža*, sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae), enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae. * ekološki uzgoj. Može sadržavati PŠENICU, KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,6% vol alkohola.
Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04, ne EU poljoprivreda.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.
Značajke
Kod | 547854 |
---|---|
Značajke | Bio certificirano |
Brend |
Tamari je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Tamari Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao "nus-proizvod" pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i stoga se može upotrijebiti kao zamjena za sol u pripremanju raznih jela od žitarica i povrća. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 354 kJ/ 83 kcal
Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 7.2 g ..od kojih šećeri 0.5 g
Bjelančevine 14.0 g
Sol 13.14 g
Sastojci: cijela zrna SOJE* 45,06%, voda, morska sol, destilirani Sochu* (voda, riža*, sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae), enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae. * ekološki uzgoj. Može sadržavati PŠENICU, KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,6% vol alkohola.
Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04, ne EU poljoprivreda.
Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.