Tamari Okinawa – 500 ml

Značajke

Bio certificirano

Brend
SKU: 729

11.51

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 5

Tamari je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Tamari Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao “nus-proizvod” pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i stoga se može upotrijebiti kao zamjena za sol u pripremanju raznih jela od žitarica i povrća. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 354 kJ/ 83 kcal

Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g

Ugljikohidrati 7.2 g ..od kojih šećeri 0.5 g

Bjelančevine 14.0 g

Sol 13.14 g

Sastojci: cijela zrna SOJE* 45,06%, voda, morska sol, destilirani Sochu* (voda, riža*, sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae), enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae. * ekološki uzgoj. Može sadržavati PŠENICU, KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,6% vol alkohola.

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04, ne EU poljoprivreda.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 729 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,90 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Značajke

Značajke

Bio certificirano

Brend

Tamari je tradicionalni japanski začin slanog okusa, pripremljen od čiste soje, vode i morske soli. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Tamari Okinawa je proizveden u Japanu na tradicionalan način i bez kemijskih dodataka, procesom višemjesečne fermentacije u drvenim bačvama. Nastaje kao "nus-proizvod" pri proizvodnji sojinog misa. Slanog je okusa i stoga se može upotrijebiti kao zamjena za sol u pripremanju raznih jela od žitarica i povrća. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji i raznolikiji okus.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 354 kJ/ 83 kcal

Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g

Ugljikohidrati 7.2 g ..od kojih šećeri 0.5 g

Bjelančevine 14.0 g

Sol 13.14 g

Sastojci: cijela zrna SOJE* 45,06%, voda, morska sol, destilirani Sochu* (voda, riža*, sol, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae), enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae. * ekološki uzgoj. Može sadržavati PŠENICU, KAMUT, PIR i GLUTEN u tragovima. Sadrži 2,6% vol alkohola.

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: HR-EKO-04, ne EU poljoprivreda.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.