Tamari soja umak Yakso – 250 ml

Značajke

Bio certificirano

Brend
SKU: 9089

6.30

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 1
Available: 3

Yakso Tamari je japanski umak za kuhanje napravljen od fermentirane soje. Fermentacija se obavlja pomoću kulture Koji i traje više od 1,5 godine. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela.

Netto: 250 ml

Popis sastojaka: voda, SOJA *, Koji (Aspergillus oryzae), morska sol *.*Kontrolirani ekološki uzgoj

Nutritivna vrijednost na 100 g:

Energetska vrijednost 293 kJ/ 70 kcal,

masnoće 0,1 g;

ugljikohidrati: 7,3 g, (od čega šečeri 1,7 g);

bjelančevine 10 g;

sol 13 g

Zemlja porijekla: Nizozemska

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do, kodni eko broj i LOT: otisnuto na proizvodu

Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 9089 Kategorija:
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Značajke

Značajke

Bio certificirano

Brend

Yakso Tamari je japanski umak za kuhanje napravljen od fermentirane soje. Fermentacija se obavlja pomoću kulture Koji i traje više od 1,5 godine. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela.

Netto: 250 ml

Popis sastojaka: voda, SOJA *, Koji (Aspergillus oryzae), morska sol *.*Kontrolirani ekološki uzgoj

Nutritivna vrijednost na 100 g:

Energetska vrijednost 293 kJ/ 70 kcal,

masnoće 0,1 g;

ugljikohidrati: 7,3 g, (od čega šečeri 1,7 g);

bjelančevine 10 g;

sol 13 g

Zemlja porijekla: Nizozemska

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do, kodni eko broj i LOT: otisnuto na proizvodu

Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr