Triphala prah Soul Food – 200 g

Značajke

Bio certificirano, Vegan

Brend

Soul Food

SKU: 9625

7.85

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 8

Sastojci: 100 % organska triphala u prahu (amalaki, haritaki i bibhitaki)

Amalaki/Amla u indijskoj se tradicionalnoj medicini koristi za poboljšanje rada probave i crijeva, hranjenje, pročišćavanje i jačanje organizma. Pridonosi dobrom fizičkom stanju.

Bibhitaki je tropsko stablo koje raste na otočju Andaman. Ima još i nazive indijski badem, bengalski badem, tropski badem i još neka imena.

Haritaki ima antioksidativna svojstva koja pridonose kardiovaskularnom zdravlju, podupire zdravlje respiratornog (dišnog) sustava i pomaže stabilizirati zdravlje i prirodnu otpornost kože. Ima laksativni učinak na organizam te također regulira probavu. U Tibetu je vrlo cijenjen te se pojavljuje na njihovim svetim slikama.

Upotreba Preporuča se uzeti 3 g (1 čajnu žličicu) dnevno. Prah je najbolje popiti navečer umiješan u čaši s vodom.

Napomena: Ne preporučuje se kod srčanih poremećaja, te trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Rok upotrebe: Istaknut na pakiranju.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 9625 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Opis

Triphala prah je jedan od najpopularnijih proizvoda u ajurvedskoj medicini zbog svojih hranjivih sastojaka i sposobnosti reguliranja, jačanja i pročišćavanja probavnog sustava. Sastoji se od tri identična dijela različita voća: Amalakija, Bibhitakija i Haritakija. Amalaki se tradicionalno koristi za poboljšanje rada probave, dok Bibhitaki, tropsko stablo, ima različite nazive poput indijskog badema. Haritaki, s antioksidativnim svojstvima, pridonosi kardiovaskularnom zdravlju te pomaže stabilizirati zdravlje kože. Preporučuje se uzimanje 3 g (1 čajna žličica) praha dnevno, najbolje navečer pomiješanog s vodom. Važno je napomenuti da se ne preporučuje osobama s srčanim poremećajima, trudnicama i dojiljama, te se preporučuje konzultacija s liječnikom pri uzimanju uz lijekove. Triphala prah treba čuvati na suhom i tamnom mjestu, a rok upotrebe je istaknut na pakiranju. Uživajte u blagodatima ove tradicionalne ajurvedske formule!

Značajke

Značajke

Bio certificirano, Vegan

Brend

Soul Food

Preporučuje se uzimanje 3 g (1 čajna žličica) praha dnevno, najbolje navečer pomiješanog s vodom. Važno je napomenuti da se ne preporučuje osobama s srčanim poremećajima, trudnicama i dojiljama, te se preporučuje konzultacija s liječnikom pri uzimanju uz lijekove.

Sastojci: 100 % organska triphala u prahu (amalaki, haritaki i bibhitaki)

Amalaki/Amla u indijskoj se tradicionalnoj medicini koristi za poboljšanje rada probave i crijeva, hranjenje, pročišćavanje i jačanje organizma. Pridonosi dobrom fizičkom stanju.

Bibhitaki je tropsko stablo koje raste na otočju Andaman. Ima još i nazive indijski badem, bengalski badem, tropski badem i još neka imena.

Haritaki ima antioksidativna svojstva koja pridonose kardiovaskularnom zdravlju, podupire zdravlje respiratornog (dišnog) sustava i pomaže stabilizirati zdravlje i prirodnu otpornost kože. Ima laksativni učinak na organizam te također regulira probavu. U Tibetu je vrlo cijenjen te se pojavljuje na njihovim svetim slikama.

Upotreba Preporuča se uzeti 3 g (1 čajnu žličicu) dnevno. Prah je najbolje popiti navečer umiješan u čaši s vodom.

Napomena: Ne preporučuje se kod srčanih poremećaja, te trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 mjeseca u kontinuitetu. Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Rok upotrebe: Istaknut na pakiranju.