ULTRA STRONG KURKUMIN BCM-95 500 mg x 60

Brend

Sangreen

SKU: 7453

31.75 26.99

Najniža cijena u posljednjih 30 dana: €31.75
U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 9
:
:
:
Do kraja akcije!

Kurkumin BCM-95 je patentirani kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida. Zbog povećane apsorpcije i učinkovitosti te manje dnevne doze kurkumin BCM-95 je najprodavanija 100% prirodna formulacija kurkumina na svjetskom tržištu.

Bogat kemijski sastav kurkume čine spojevi različitih kemijskih skupina pri čemu su najvažnija eterična ulja i skupina kurkuminoida. Farmakološki najaktivniji je kurkumin koji se ekstrahira iz kurkume. Kurkuma sadrži oko 8% eteričnih ulja od kojih najviše ar-turmerone. Malo je poznato da se u procesu ekstrakcije sva ljekovita eterična ulja potpuno gube.

Ultra strong kurkumin BCM-95 jedini je proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži eterično ulje kurkume. U jednoj kapsuli od 500 mg uz kurkuminoide sadrži  8% (40mg) eteričnih ulja kurkume, upravo onoliko koliko ih sadrži i nativna kurkuma. Klinička studija utvrdila je da su se dodavanjem eteričnih ulja kurkume bioraspoloživost i apsorpcija povećali za 10 puta u odnosu kurkumu i za 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Jedna kapsula od 500 mg djeluje kao  5 g kurkume.

Kurkumin BCM-95 je jedini proizvod na svjetskom tržištu kojem je apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način korištenjem sastojaka same kurkume, bez dodavanja pojačivača apsorpcije ili primjene nanotehnologije.

SASTOJCI

KOLIČINA U 2 KAPSULE

Kurkumin BCM-95 500 mg

Patentirani kompleks standardiziran na 95%  kurkuminoida od čega:

 • kurkuminoida 460 mg

(kurkumin, demetoksikurkumin i   bisdemetoksikurkumin)

 • eterčno ulje korjena kurkume 40 mg

1000 mg

NAČELO ČISTIH SASTOJAKA

Kapsula sadrži samo kurkumin BCM-95 bez punila, konzervansa i umjetnih bojila.
Kapsule su biljnog podrijetla. Proizvod je pogodan za vegetarijance, vegane i dijabetičare.

PATENTIRANA FORMULACIJA

Jedina formulacija na svjetkom tržištu koja sadrži eterično ulje kurkume. ORAC mu je utvrđen na 1.500,000. Jedna kapsula od 500 mg ima jednako djelovanje 5 g kurkume.

NAČIN PRIMJENE

Uzeti jednu kapsulu u jutro i jednu navečer nakon obroka.

SIGURNOST I KVALITETA PROIZVODA

Certifikati proizvođača:

 • ISO 22000 : 2005 (HACCP, Sustav upravljanja sigurnoscu hrane) i
 • GMP (Standard dobre proizvođačke prakse).

Certifikat proizvođača za sigurnost hrane i sukladnost zahtjevima Dobre Proizvođačke Prakse garantira Vam da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti.

UPOZORENJE

Osobe koje imaju žučne kamence i osobe koje uzimaju antikoagulante (lijekove za razrjeđivanje krvi) trebaju prije uzimanja potražiti savjet liječnika ili ljekarnika.

PAKOVANJE
60 kapsula

ZEMLJA PODRIJETLA
Indija

Odgovoran za RH: Manat obrt za trgovinu, Frana Bulića 2, 47000 Karlovac, Hrvatska

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dostava isključivo unutar RH
 • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99€
 • Dostava kroz 2-3 radna dana
 • Garantirano 100% organski i provjereni proizvodi

Opis

Ultra snažni kurkumin BCM-95 je jedan od najpopularnijih proizvoda na tržištu zbog svoje visoke apsorpcije i učinkovitosti. Sadrži patentirani kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida. Ovaj proizvod je tražen jer omogućava manje dnevne doze i bržu apsorpciju u usporedbi s drugim formulacijama kurkumina.

Način korištenja je vrlo jednostavan. Preporučuje se uzimanje jedne kapsule ujutro i jedne navečer nakon obroka. Svaka kapsula od 500 mg ima djelovanje kao da ste konzumirali 5 g kurkume, čime se osigurava optimalna apsorpcija i učinkovitost proizvoda.

Proizvod je jedinstven jer sadrži eterično ulje kurkume, što povećava apsorpciju i učinkovitost kurkumina za 10 puta u usporedbi s uobičajenim kurkuminom. Ovaj proizvod ne sadrži punila, konzervanse ili umjetna bojila, što ga čini pogodnim za vegetarijance, vegane i dijabetičare.

Uživajte u blagodatima kurkume na potpuno prirodan i siguran način s Ultra snažnim kurkuminom BCM-95! Ovaj proizvod dolazi u pakiranju od 60 kapsula, a jamči sigurnost i kvalitetu s certifikatima ISO 22000:2005 i GMP standardima. Prije uzimanja, savjetujemo osobe s žučnim kamencima i one koji uzimaju antikoagulanse da potraže savjet liječnika ili ljekarnika.

Značajke

Brend

Sangreen

Kurkumin BCM-95 je patentirani kompleks kurkumina i eteričnog ulja kurkume standardiziran na 95% kurkuminoida. Zbog povećane apsorpcije i učinkovitosti te manje dnevne doze kurkumin BCM-95 je najprodavanija 100% prirodna formulacija kurkumina na svjetskom tržištu. Bogat kemijski sastav kurkume čine spojevi različitih kemijskih skupina pri čemu su najvažnija eterična ulja i skupina kurkuminoida. Farmakološki najaktivniji je kurkumin koji se ekstrahira iz kurkume. Kurkuma sadrži oko 8% eteričnih ulja od kojih najviše ar-turmerone. Malo je poznato da se u procesu ekstrakcije sva ljekovita eterična ulja potpuno gube. Ultra strong kurkumin BCM-95 jedini je proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži eterično ulje kurkume. U jednoj kapsuli od 500 mg uz kurkuminoide sadrži  8% (40mg) eteričnih ulja kurkume, upravo onoliko koliko ih sadrži i nativna kurkuma. Klinička studija utvrdila je da su se dodavanjem eteričnih ulja kurkume bioraspoloživost i apsorpcija povećali za 10 puta u odnosu kurkumu i za 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Jedna kapsula od 500 mg djeluje kao  5 g kurkume. Kurkumin BCM-95 je jedini proizvod na svjetskom tržištu kojem je apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način korištenjem sastojaka same kurkume, bez dodavanja pojačivača apsorpcije ili primjene nanotehnologije.
SASTOJCI

KOLIČINA U 2 KAPSULE

Kurkumin BCM-95 500 mg Patentirani kompleks standardiziran na 95%  kurkuminoida od čega:
 • kurkuminoida 460 mg
(kurkumin, demetoksikurkumin i   bisdemetoksikurkumin)
 • eterčno ulje korjena kurkume 40 mg

1000 mg

NAČELO ČISTIH SASTOJAKA Kapsula sadrži samo kurkumin BCM-95 bez punila, konzervansa i umjetnih bojila. Kapsule su biljnog podrijetla. Proizvod je pogodan za vegetarijance, vegane i dijabetičare. PATENTIRANA FORMULACIJA Jedina formulacija na svjetkom tržištu koja sadrži eterično ulje kurkume. ORAC mu je utvrđen na 1.500,000. Jedna kapsula od 500 mg ima jednako djelovanje 5 g kurkume. NAČIN PRIMJENE Uzeti jednu kapsulu u jutro i jednu navečer nakon obroka. SIGURNOST I KVALITETA PROIZVODA Certifikati proizvođača:
 • ISO 22000 : 2005 (HACCP, Sustav upravljanja sigurnoscu hrane) i
 • GMP (Standard dobre proizvođačke prakse).
Certifikat proizvođača za sigurnost hrane i sukladnost zahtjevima Dobre Proizvođačke Prakse garantira Vam da proizvodi ne predstavljaju rizik zbog neodgovarajuće sigurnosti, kvalitete ili djelotvornosti. UPOZORENJE Osobe koje imaju žučne kamence i osobe koje uzimaju antikoagulante (lijekove za razrjeđivanje krvi) trebaju prije uzimanja potražiti savjet liječnika ili ljekarnika. PAKOVANJE 60 kapsula ZEMLJA PODRIJETLA Indija Odgovoran za RH: Manat obrt za trgovinu, Frana Bulića 2, 47000 Karlovac, Hrvatska