Umeboshi šljive okinawa – 150 g
€11.62
Fermentirane umeboshi šljive japanskog su podrijetla, s tradicijom u korištenju preko nekoliko tisuća godina. Karakterističnog su slanog okusa i često se koriste u japanskoj kuhinji.
Sastojci: umeboshi šljive* 78,8 %, morska sol 17,7%, shizo lišće* 3,5%. *ekološki uzgoj. Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP–BIO–005, ne EU poljoprivreda.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 153 kJ / 37 kcal
Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 7.0 g ..od kojih šećeri 0.5 g
Bjelančevine 0.0 g
Sol 21.0 g
Najbolje upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E,10000 Zagreb, Hrvatska
Obavijesti me čim stigne!
Značajke
Značajke | Bio certificirano |
---|
Fermentirane umeboshi šljive japanskog su podrijetla, s tradicijom u korištenju preko nekoliko tisuća godina. Karakterističnog su slanog okusa i često se koriste u japanskoj kuhinji.
Sastojci: umeboshi šljive* 78,8 %, morska sol 17,7%, shizo lišće* 3,5%. *ekološki uzgoj. Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP–BIO–005, ne EU poljoprivreda.
Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:
Energetska vrijednost 153 kJ / 37 kcal
Masti 0.0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0.0 g
Ugljikohidrati 7.0 g ..od kojih šećeri 0.5 g
Bjelančevine 0.0 g
Sol 21.0 g
Najbolje upotrijebiti do / LOT broj: otisnuto na ambalaži. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E,10000 Zagreb, Hrvatska