Vino od šumske kupine kupife – 0,75 l

SKU: 9492

8.99

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 2
Available: 15

Za ovaj napitak je malo reći da je ljekovit. On je elikser zdravlja, sadrži moćne sastojke koji mogu da revitaliziraju i nahrane svaki dio vašeg tijela.

Kupinovo vino je poslastica za nepce, a može pružiti i određene blagodati za zdravlje. One proizlaze iz flavonoida koje nalazimo u kupinama, a koje se dobro očuvaju prilikom pretvorbe ovog voća u alkoholno piće. Kupinovo vino sadrži značajne količine vitamina B i C, željeza, fosfora, cinka, magnezija, kalcija, mangana, pektina, te folne kiseline.

Iako i u kupinovom vinu kao i u svakom drugom alkoholnom piću treba uživati umjereno, ono na nekoliko načina djeluje pozitivno na ljudski organizam.

Osim tih nutrijenata, kupinovo vino sadrže i mnoge aktivne biljne komponente poput flavonoida, kojima se pripisuju neka ljekovita svojstva.

Istraživanje splitskih znanstvenika , objavljeno 2012. godine u časopisu Journal of Medical Food, ističe da kupinovo vino ima značajno više galne kiseline od “običnog” crnog vina te posjeduje monomere resveratrola, astringin i piceid.

Zbog posebnog nutritivnog sastava, kupinovo vino se preporučuje kod anemije, umora i iscrpljenosti, pothranjenosti, te loše cirkulacije.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 9492 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,90 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Za ovaj napitak je malo reći da je ljekovit. On je elikser zdravlja, sadrži moćne sastojke koji mogu da revitaliziraju i nahrane svaki dio vašeg tijela.

Kupinovo vino je poslastica za nepce, a može pružiti i određene blagodati za zdravlje. One proizlaze iz flavonoida koje nalazimo u kupinama, a koje se dobro očuvaju prilikom pretvorbe ovog voća u alkoholno piće. Kupinovo vino sadrži značajne količine vitamina B i C, željeza, fosfora, cinka, magnezija, kalcija, mangana, pektina, te folne kiseline.

Iako i u kupinovom vinu kao i u svakom drugom alkoholnom piću treba uživati umjereno, ono na nekoliko načina djeluje pozitivno na ljudski organizam.

Osim tih nutrijenata, kupinovo vino sadrže i mnoge aktivne biljne komponente poput flavonoida, kojima se pripisuju neka ljekovita svojstva.

Istraživanje splitskih znanstvenika , objavljeno 2012. godine u časopisu Journal of Medical Food, ističe da kupinovo vino ima značajno više galne kiseline od “običnog” crnog vina te posjeduje monomere resveratrola, astringin i piceid.

Zbog posebnog nutritivnog sastava, kupinovo vino se preporučuje kod anemije, umora i iscrpljenosti, pothranjenosti, te loše cirkulacije.