ZOBENE PAHULJICE BEZGLUTENSKE 500 g GRANA

Značajke

Bez glutena

Brend

Grana

SKU: 11015

3.00

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 1

Zobene pahuljice su izvrstan izvor ugljikohidrata i proteina te pružaju dovoljno energije čak i za veće tjelesne napore. Idealan su odabir za sve koji žele regulirati tjelesnu težinu, ojačati imunitet te poboljšati probavu.

Bogate su vlaknima koja usporavaju probavu ugljikohidrata čime se smanjuje razina šećera u krvi što u konačnici izaziva osjećaj sitosti. Osim vlakana, zobene pahuljice su bogate vitaminima E, B1, B2 i mineralima kalcijem, kalijem i magnezijem.

Djelovanje zobi je literaturno već jako dobro poznato, a prvenstveno pomaže u snižavanju razine šećera u krvi. Bogata su antioksidansima, potiče dobre bakterije u crijevima, olakšava zatvor, ublažava svrbež i kožne iritacije te vam pomaže da se osjećate siti cijeli dan!

Pored vlakana, zobene pahuljice predstavljaju i izvrstan izvor kompleksnih ugljikohidrata, a najbolje od svega je da u samo 100 g sadrže 347 kcal.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,99€
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Garantirano 100% organski i provjereni proizvodi

Značajke

Značajke

Bez glutena

Brend

Grana

Zobene pahuljice su izvrstan izvor ugljikohidrata i proteina te pružaju dovoljno energije čak i za veće tjelesne napore. Idealan su odabir za sve koji žele regulirati tjelesnu težinu, ojačati imunitet te poboljšati probavu. Bogate su vlaknima koja usporavaju probavu ugljikohidrata čime se smanjuje razina šećera u krvi što u konačnici izaziva osjećaj sitosti. Osim vlakana, zobene pahuljice su bogate vitaminima E, B1, B2 i mineralima kalcijem, kalijem i magnezijem. Djelovanje zobi je literaturno već jako dobro poznato, a prvenstveno pomaže u snižavanju razine šećera u krvi. Bogata su antioksidansima, potiče dobre bakterije u crijevima, olakšava zatvor, ublažava svrbež i kožne iritacije te vam pomaže da se osjećate siti cijeli dan! Pored vlakana, zobene pahuljice predstavljaju i izvrstan izvor kompleksnih ugljikohidrata, a najbolje od svega je da u samo 100 g sadrže 347 kcal.