Žuta leća Antersdorfer Muhle – 500 g
€3.64
Žuta leća vrlo je popularna u tradicionalnoj turskoj kuhinji i teško je zamisliti kuhanje bez nje. Ne moraju se namakati prije kuhanja i nakon kratkog vremena kuhanja imaju kremasto-mekanu konzistenciju. Izvrsna je za kremaste juhe, pirea, umake, umake, namaze, salate ili pljeskavice.
Priprema za 2 osobe kao prilog: Skuhajte 150 g žute leće u dvostrukoj količini vode i pirjajte 5-10 minuta na srednje jakoj vatri. Ne dodavajte sol do kraja vremena kuhanja.
Netto: 500 g
Popis sastojaka: Žuta leća *. * iz kontrolirane organske proizvodnje
Nutritivna vrijednost na 100 g:
Energetska vrijednost 1338 kJ / 318 kcal,
Masti 2,1 g .. od kojih zasićene masne kiseline 0,7 g,
Ugljikohidrati 42,1 g .. od kojih šećeri 1,3 g,
Bjelančevine 23,4 g,
Sol 0,01 g,
Vlakna 18,3 g
Zemlja porijekla: TURSKA
Čuvati na suhom i hladnom. Najbolje upotrijebiti do, kodni eko broj i LOT: otisnuto na proizvodu
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr
Značajke
Značajke | Vegan, Organski proizvod, Non-GMO |
---|
Žuta leća vrlo je popularna u tradicionalnoj turskoj kuhinji i teško je zamisliti kuhanje bez nje. Ne moraju se namakati prije kuhanja i nakon kratkog vremena kuhanja imaju kremasto-mekanu konzistenciju. Izvrsna je za kremaste juhe, pirea, umake, umake, namaze, salate ili pljeskavice.
Priprema za 2 osobe kao prilog: Skuhajte 150 g žute leće u dvostrukoj količini vode i pirjajte 5-10 minuta na srednje jakoj vatri. Ne dodavajte sol do kraja vremena kuhanja.
Netto: 500 g
Popis sastojaka: Žuta leća *. * iz kontrolirane organske proizvodnje
Nutritivna vrijednost na 100 g:
Energetska vrijednost 1338 kJ / 318 kcal,
Masti 2,1 g .. od kojih zasićene masne kiseline 0,7 g,
Ugljikohidrati 42,1 g .. od kojih šećeri 1,3 g,
Bjelančevine 23,4 g,
Sol 0,01 g,
Vlakna 18,3 g
Zemlja porijekla: TURSKA
Čuvati na suhom i hladnom. Najbolje upotrijebiti do, kodni eko broj i LOT: otisnuto na proizvodu
Stavlja na tržište RH: Bio planet d.o.o., Antuna Mihanovića 38a, 21 000 Split, www.bioplanet.hr