KAKAO MASLAC ŽETONI -BIO- SOUL FOOD 200 g

Značajke

Bio certificirano

Brend
SKU: 8964

6.40

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 7

Kakao maslac je kruta mast koja se dobiva iz sjemenki stabla kakaa. Krut je i lomljiv pri niskim temperaturama, no kada ga se zagrije, brzo se počinje topiti. Kakao maslac sadržava vitamin E koji je bogati antioksidans i štiti stanice od oksidativnog stresa. Često se koristi u proizvodima za njegu kože te za pripremu sirovih poslastica.

Sastojci: Kakao maslac (Theobroma cacao)*. *iz ekološkog uzgoja

Visok sadržaj antioksidansa
Već stoljećima se koristi za poboljšanje raspoloženja
Snižava loš kolesterol
Povećava razinu dobrog kolesterola
Smanjuje visok krvni tlak
Pomaže širiti žile
Može smanjiti vjerojatnost od moždanog udara
Visok sadržaj magnezija
Može pomoči smanjiti stres
Pomaže rad srca i krvožilnog sustava
Sadrži mnoge važne vitamine i minerale
Tradicionalno se koristi kao prirodni afrodizijak
Potiče zdravlje kože
Poboljšava cirkulaciju
Studije su pokazale, da ima protuupalna svojstva
Sadrži antioksidanse, koji su učinkoviti u uništavanju i sprječavanju slobodnih radikala
Poboljšava probavu

Primjena: Kakao maslac moguće je dodati raznim jelima. Može ga se koristiti za pripremu čokolade, sladoleda, frapea i ostalih slastica. Može ga se koristiti i za njegu kože, strija i ožiljaka jer vlaži i štiti.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 8964 Kategorija:
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 20 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Značajke

Značajke

Bio certificirano

Brend

Kakao maslac je kruta mast koja se dobiva iz sjemenki stabla kakaa. Krut je i lomljiv pri niskim temperaturama, no kada ga se zagrije, brzo se počinje topiti. Kakao maslac sadržava vitamin E koji je bogati antioksidans i štiti stanice od oksidativnog stresa. Često se koristi u proizvodima za njegu kože te za pripremu sirovih poslastica.

Sastojci: Kakao maslac (Theobroma cacao)*. *iz ekološkog uzgoja

Visok sadržaj antioksidansa
Već stoljećima se koristi za poboljšanje raspoloženja
Snižava loš kolesterol
Povećava razinu dobrog kolesterola
Smanjuje visok krvni tlak
Pomaže širiti žile
Može smanjiti vjerojatnost od moždanog udara
Visok sadržaj magnezija
Može pomoči smanjiti stres
Pomaže rad srca i krvožilnog sustava
Sadrži mnoge važne vitamine i minerale
Tradicionalno se koristi kao prirodni afrodizijak
Potiče zdravlje kože
Poboljšava cirkulaciju
Studije su pokazale, da ima protuupalna svojstva
Sadrži antioksidanse, koji su učinkoviti u uništavanju i sprječavanju slobodnih radikala
Poboljšava probavu

Primjena: Kakao maslac moguće je dodati raznim jelima. Može ga se koristiti za pripremu čokolade, sladoleda, frapea i ostalih slastica. Može ga se koristiti i za njegu kože, strija i ožiljaka jer vlaži i štiti.