POSUDA ZA PRIPREMU JOGURTA BIJELA MINT MY.YO

SKU: 9345

37.00

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 1

Koristi se za pripremu svježe pripremljenog jogurta.

Probiotičke kulture unutar jogurta su žive bakterije koje su obilno prisutne u crijevnoj flori. One pomažu održavanju ravnoteže u crijevima na potpuno prirodan način.

Prebiotici su biljna vlakna koja u crijeva stižu u neprobavljenom obliku gdje služe kao izvor nutrijenata za probiotičke kulture i druge korisne mikrooranizme.

Upotreba:
Pomiješajte sadržaj jedne vrećice startera (5g) sa jednom litrom (1L) mlijeka sobne temperature u unutarnjem spremniku posude. Zatvorite odgovarajućim poklopcem. U vanjski spremnik ulijte 3/4 litre kipuće vode. Unutarnji spremnik stavite u vanjski spremnik s vodom i zatvorite poklopcem. Nakon 12-14 sati možete uživati u svom jogurtu!
Za pripremu kefira ulijte 1/2 litre vode i pustite da fermentira 24 sata.
Dodatni savjet: Jogurt maker možete koristiti i kako bi hranu održavali toplom do 6 sati.
Njega: čistiti mekom krpom i bez agresivnih sredstava. Unutarnji spremnik je pogodan za pranje u prilici posuđa.

Proizvođač: My.Yo., Metafood GbR, Eschenheimer Anlage 18 I 60385 Frankfurt a.M., Njemačka

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 9345 Kategorija:
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 20 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Koristi se za pripremu svježe pripremljenog jogurta.

Probiotičke kulture unutar jogurta su žive bakterije koje su obilno prisutne u crijevnoj flori. One pomažu održavanju ravnoteže u crijevima na potpuno prirodan način.

Prebiotici su biljna vlakna koja u crijeva stižu u neprobavljenom obliku gdje služe kao izvor nutrijenata za probiotičke kulture i druge korisne mikrooranizme.

Upotreba:
Pomiješajte sadržaj jedne vrećice startera (5g) sa jednom litrom (1L) mlijeka sobne temperature u unutarnjem spremniku posude. Zatvorite odgovarajućim poklopcem. U vanjski spremnik ulijte 3/4 litre kipuće vode. Unutarnji spremnik stavite u vanjski spremnik s vodom i zatvorite poklopcem. Nakon 12-14 sati možete uživati u svom jogurtu!
Za pripremu kefira ulijte 1/2 litre vode i pustite da fermentira 24 sata.
Dodatni savjet: Jogurt maker možete koristiti i kako bi hranu održavali toplom do 6 sati.
Njega: čistiti mekom krpom i bez agresivnih sredstava. Unutarnji spremnik je pogodan za pranje u prilici posuđa.

Proizvođač: My.Yo., Metafood GbR, Eschenheimer Anlage 18 I 60385 Frankfurt a.M., Njemačka