OCAT RIŽIN ZAČIN -BIO- OKINAWA 500 ml

Kod

1922

Značajke

Bio certificirano

SKU: 724

7.80

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 3

Rižin začin ili ocat je napravljen od smeđe riže na tradicionalan način višemjesečnim procesom kiseljenja. Zbog pažljivog i dugotrajnog procesa stvara se nezamjenjiv blago kiseli okus. Razina organskih i aminokiselina u rižinu octu daleko je viša nego u drugim vrstama voćnih ili industrijskih octena. Dobar je za salate, preljeve i kiseljenje povrća. Može se dodati u juhe i kod kuhanja morskih algi.

Sastojci: voda , smeđa riža 15%, morska sol, ocat, koji sjemenke < 0,01%. Iz organskog uzgoja.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml

Energetska vrijednost 0 kJ / 0 Kcal

Masti 0 g..od kojih zasićene masne kiseline 0 g

Ugljikohidrati 0 g..od kojih šećeri 0 g

Bjelančevine 0 g

Sol 003 g

Zemlja podrijetla: Japan.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 724 Kategorije: , ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 20 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Opis

OCAT RIŽIN ZAČIN -BIO- OKINAWA 500 ml tradicionalno je napravljen od pažljivo odabrane smeđe riže koristeći dugotrajni proces fermentacije. Ovaj jedinstven postupak garantira stvaranje blago kiselog, ali neodoljivog okusa koji mnogi preferiraju. Rižin začin se izdvaja među ostalim octima zahvaljujući visokim razinama organskih i aminokiselina kojima ni jedan voćni ili industrijski ocat nije dorastao.

Primjena ovog rižinog octa je višestruka. Bilo da želite obogatiti salate i preljeve, konzervirati povrće ili dodati jedinstvenu notu aromatičnosti juhama ili kuhanju morskih algi, ovaj će proizvod biti idealan odabir.

Značajke

Kod

1922

Značajke

Bio certificirano

Rižin začin ili ocat je napravljen od smeđe riže na tradicionalan način višemjesečnim procesom kiseljenja. Zbog pažljivog i dugotrajnog procesa stvara se nezamjenjiv blago kiseli okus. Razina organskih i aminokiselina u rižinu octu daleko je viša nego u drugim vrstama voćnih ili industrijskih octena. Dobar je za salate, preljeve i kiseljenje povrća. Može se dodati u juhe i kod kuhanja morskih algi.

Sastojci: voda , smeđa riža 15%, morska sol, ocat, koji sjemenke < 0,01%. Iz organskog uzgoja.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml

Energetska vrijednost 0 kJ / 0 Kcal

Masti 0 g..od kojih zasićene masne kiseline 0 g

Ugljikohidrati 0 g..od kojih šećeri 0 g

Bjelančevine 0 g

Sol 003 g

Zemlja podrijetla: Japan.

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska.