MISO JEČMENI OKINAWA -BIO- 400 g

SKU: 736

9.50

U cijenu je uključen PDV

Dostupno
Sold: 0
Available: 2

Miso s ječmom je fermentirana pasta od soje i ječma s dodatkom morske soli i kulture „koji“ koja se koristi u japanskoj kuhinji. „Koji“ se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Zbog ugodnog okusa najčešće se koristi upravo ječmeni miso (mugi miso). Slanog je i ugodnog okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dostatna je za otprilike 3 dcl juhe.

Sastojci: cijela zrna SOJE* 37,2 %, JEČAM* 30,9 %, voda 16,4 %, morska sol 15,5 %, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae <0,01 %. *ekološki uzgoj. Može sadržavati SEZAM, PŠENICU, KAMUT i PIR u tragovima.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 606 kJ / 145 kcal

Masti 5.6 g..od kojih zasićene masne kiseline 0.72 g

Ugljikohidrati 14.6 g..od kojih šećeri 5.6 g

Bjelančevine 11.6 g

Sol 11.53 g

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP-BIO-154.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.

Dostupno
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 736 Kategorija:
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 20 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizovda

Miso s ječmom je fermentirana pasta od soje i ječma s dodatkom morske soli i kulture „koji“ koja se koristi u japanskoj kuhinji. „Koji“ se priprema od kuhane riže, zrna soje i probiotičke kulture Aspergillus oryzae. Miso Okinawa se proizvodi tradicionalnom japanskom tehnikom višegodišnje fermentacije. Zbog ugodnog okusa najčešće se koristi upravo ječmeni miso (mugi miso). Slanog je i ugodnog okusa te je izvrstan za začinjavanje juha (poznata miso juha), variva, namirnica s morskim algama i povrćem te uz razne preljeve. Kod pripremanja juha je važno znati da se miso dodaje na kraju, razmućen u malo vode, kad je povrće već skuhano. Juha ne smije ponovno zakipjeti jer će miso tako izgubiti svoje vrijedne sastojke. Jedna čajna žlica dostatna je za otprilike 3 dcl juhe.

Sastojci: cijela zrna SOJE* 37,2 %, JEČAM* 30,9 %, voda 16,4 %, morska sol 15,5 %, enzim ekstrahiran iz kvasca Aspergillus Oryzae <0,01 %. *ekološki uzgoj. Može sadržavati SEZAM, PŠENICU, KAMUT i PIR u tragovima.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 606 kJ / 145 kcal

Masti 5.6 g..od kojih zasićene masne kiseline 0.72 g

Ugljikohidrati 14.6 g..od kojih šećeri 5.6 g

Bjelančevine 11.6 g

Sol 11.53 g

Zemlja podrijetla: Japan. Kodni broj: JP-BIO-154.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na ambalaži. Čuvati na hladnom, suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja držati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10 000 Zagreb, Hrvatska.