Ocat rižin začin Okinawa – 250 ml

Kod

5738

Značajke

Bio certificirano

SKU: 723

4.75

U cijenu je uključen PDV

Nedostupno
Sold: 4
Available: 0

Rižin začin ili ocat je napravljen od smeđe riže na tradicionalan način višemjesečnim procesom kiseljenja. Zbog pažljivog i dugotrajnog procesa stvara se nezamjenjiv blago kiseli okus. Razina organskih i aminokiselina u rižinu octu daleko je viša nego u drugim vrstama voćnih ili industrijskih octena. Dobar je za salate, preljeve i kiseljenje povrća. Može se dodati u juhe i kod kuhanja morskih algi.

Sastojci: voda , smeđa riža 15%, morska sol, ocat, koji sjemenke < 0,01%. Iz organskog uzgoja.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 0 kJ / 0 Kcal

Masti 0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0 g

Ugljikohidrati 0 g ..od kojih šećeri 0 g

Bjelančevine 0 g

Sol 003 g

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. / Zemlja podrijetla: Japan.

Nedostupno

Obavijesti me čim stigne!

Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
Dodaj na listu želja
SKU: 723 Kategorije: ,
Dostava isključivo unutar RH
  • Besplatna dostava za sve narudžbe preko 39,90 €
  • Dostava kroz 2-3 radna dana
  • Provjerena kvaliteta svih proizvoda

Opis

Ocat Rižin Začin – Bio- Okinawa je specijalitet kuhinje proizveden od smeđe riže, koristeći tradicionalni dugomjesečni proces fermentacije. Svojim bogatim i izrazito kiselkastim okusom, ovaj proizvod predstavlja omiljen dodatak brojnim jelima, a svoju popularnost duguje visokoj koncentraciji organskih i aminokiselina. Ocat Rižin Začin se može koristiti na različite načine. Posebno je pogodan za upotrebu u salatama, izradu različitih preljeva te kiseljenje povrća. Također, može se dodati za dodatni okus u juhama, ili prilikom kuhanja morskih algi.

Značajke

Kod

5738

Značajke

Bio certificirano

Rižin začin ili ocat je napravljen od smeđe riže na tradicionalan način višemjesečnim procesom kiseljenja. Zbog pažljivog i dugotrajnog procesa stvara se nezamjenjiv blago kiseli okus. Razina organskih i aminokiselina u rižinu octu daleko je viša nego u drugim vrstama voćnih ili industrijskih octena. Dobar je za salate, preljeve i kiseljenje povrća. Može se dodati u juhe i kod kuhanja morskih algi.

Sastojci: voda , smeđa riža 15%, morska sol, ocat, koji sjemenke < 0,01%. Iz organskog uzgoja.

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g/ml:

Energetska vrijednost 0 kJ / 0 Kcal

Masti 0 g ..od kojih zasićene masne kiseline 0 g

Ugljikohidrati 0 g ..od kojih šećeri 0 g

Bjelančevine 0 g

Sol 003 g

Uvjeti čuvanja: čuvati na suhom i tamnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.

Uvoznik: Biovega d.o.o., Majstorska 1E, 10000 Zagreb, Hrvatska. / Zemlja podrijetla: Japan.